Öneri Kasa Toplama Önerisi

KS

berkkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu işten anlayan birkaç arkadaşım var az çok hepsi toplama kasanın daha iyi olduğunu söylediler onlara güvenerek seçtim toplama kasayı

KS

berkkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Olabilir hocam peki bizim seçtiğimiz kasa nasıl sizce benim için hava akışı ve soğutma derecesi estetikten daha önemli de

Bu da soğutucu;
Güvenilir olsun diye Amazon’dan aldım bir sürü kişi de almış zaten

Peaxll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Peki parçaları seçerken başka hangi sitelere baktınız sadece itopya mı

Ssdyi de Amazon’dan seçtik çünkü itopyadaki fiyatla arada baya bir fark vardı;
Biz Amazon güvenilirdir diye pek araştırmadık doğrusu ama siz yine bakarsanız iyi olur dolandırılmayalım sonra 🙃
İş görür

KS

berkkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Peki parçaları seçerken başka hangi sitelere baktınız sadece itopya mı
İtopyaya baktım gaming gen tr gamer gen tr gibi bir sürü de siteye baktım arkadaşlarımın ve yapay zekanın önerileriyle seçtik parçaları daha sonra da akakçeden fiyat karşılaştırması yapıp alıcağımız siteyi belirledik gibi bir şey oldu
Seçtiğimiz parçaların birkaçı itopyadan ama kasa soğutucu falan itopyada yok yani

Ekran kartı yine itopyada stokta olmadığı için ve Amazon’da ucuz olduğu için ordan seçtik;

KS

berkkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
wraith kendi bilgisayar bileşenleri kısmında da fanlar satılıyor
Wraithi bir incelemem gerekicek o zaman teşekkür ediyorum site önerisi için ben sırayla bütün parçaların linklerini atmış bulundum inceleyip fikrinizi belirtirseniz çok memnun kalacağım.

Peaxll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Wraithi bir incelemem gerekicek o zaman teşekkür ediyorum site önerisi için ben sırayla bütün parçaların linklerini atmış bulundum inceleyip fikrinizi belirtirseniz çok memnun kalacağım.
Wraith ten alışveriş yaptım mouse mousepad skatez aldım memunum fakat tek sıkıntısı kargo özellikle yoğun zamanlarda 4 günde gelebiliyor

KS

berkkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Wraith ten alışveriş yaptım mouse mousepad skatez aldım memunum fakat tek sıkıntısı kargo özellikle yoğun zamanlarda 4 günde gelebiliyor
Bende mousetır mousepaddir kulaklıktır var ben önceden laptop kullanıyordum da bozulunca kasa gerekti zaten 🥲
Bir tek monitör ve klavye eksik bende şu an bir de dediğim gibi rami almak kaldı

KS

berkkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
eğer 5080 alıcaksınız https://www.gaming.gen.tr/urun/5746...w-80-platinum-full-moduler-fanli-guc-kaynagi/ bu psu da öneririm eğer almıyacaksınız seçtiğiniz psu da iş görür
Ben genelde dediğim gibi fps oyunları oynuyorum zaten sadece ara sıra onlardan sıkılınca hikayeli oyunlara giriyorum 5080 ve 5090 bence biraz oralara kaydığı için bunu seçtim hem bütçeyi de aşırı şişirmek istemedim kısaca

Peki böyle güzel kaliteli bir monitör öneriniz var mıdır? Ya da seçerken neye dikkat etmeliyim ben laptopta oynadığım için oraları şu ana kadar araştıramadım pek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri