Yetersiz kalır sistem için min 700w deniliyor ve sana tavsiyem rtx 4070 ti felan alıcaksan PSU için sadece min 2500 TL ayır benim yazdığım 750 w sanırsam yeterli olurFSP marka 650 watt psular 1500 lira onlar iş yapmaz mı
4070 ti angı marka model alıcaksınız onagore kasa ve psu onereyımherkese merhaba r5 7600 ve 4070ti kullanacağım bi sistem topluyorum ancak kasa ve psuda tıkandım kalan bütçem fazla değil max 2500-3000 olcak şekilde öneri yapabilirmisiniz
Kesinlikle fsp marka alherkese merhaba r5 7600 ve 4070ti kullanacağım bi sistem topluyorum ancak kasa ve psuda tıkandım kalan bütçem fazla değil max 2500-3000 olcak şekilde öneri yapabilirmisiniz
Güzel ama sanki fsp psu daha iyi olurBu kasa ve PSU işini görecektır .
![]()
BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.583,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
DeepCool PK750D 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool PK750D 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool PK750D 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
zotac trinity aldım anakartta gigabytle b650m ds3h4070 ti angı marka model alıcaksınız onagore kasa ve psu onereyım
aslında buna kafam yatıyodu ancak herkes deepcool psu çok iyi değil diyorlar
Giriş seviye iyi ürünler. Bütçe daha yüksek olsa tabii ki daha iyisi var ama bu seviyelerde kullanılabilir ürünler. PC Hocası'da çok kez sistemlerinde kullandı.aslında buna kafam yatıyodu ancak herkes deepcool psu çok iyi değil diyorlar