Kasa fanları anakarta bağlımıArkadaşlar kasa cooler master td 500 fanları çok ses çıkartıyor daha yeni kurdum pc yi bilmiyorum ama sanırsam fanların devri yüksekte bunu nasıl ayarlayabilirim
Onu nasıl anlayabilirimKasa fanları anakarta bağlımı
Kendim toplamadım hazır sistem buOnu nasıl anlayabilirim
Anakartta SYS fan girişi var ona takılı kablo varmı normalde kasa kontrolcü mevcut o kontrolcü de anakartta bağlı olursa direk uygulamadan kontrol sağlanır.Onu nasıl anlayabilirim
Kendim toplamadım hazır sistem bu
Hocam kontrolcüden ben renkleri değiştirdim kasanin ayrı bir şekilde duruyor kasanin icindeAnakartta SYS fan girişi var ona takılı kablo varmı normalde kasa kontrolcü mevcut o kontrolcü de anakartta bağlı olursa direk uygulamadan kontrol sağlanır.
Kontrolcü anakarta bağlı değil öyle görünüyor. Kontrolcüde hız ayarı varsa o şekilde yapılabilir ancak ya da anakartta bağlanacakHocam kontrolcüden ben renkleri değiştirdim kasanin ayrı bir şekilde duruyor kasanin icinde
Ekli dosyayı görüntüle 13338
Hocam kontrolcüden renkleri değiştirebiliyorum anakarta bağlı degilmidir?Kontrolcü anakarta bağlı değil öyle görünüyor. Kontrolcüde hız ayarı varsa o şekilde yapılabilir ancak ya da anakartta bağlanacak
ANAKARTIN EN ALTINDA RGB_HEADER GİRİŞİ VAR BEYAZ ORAYA KABLO TAKILIMIHocam kontrolcüden renkleri değiştirebiliyorum anakarta bağlı degilmidir?
Suanlik yüksek çalışsa fanlar birşey olur mu?
Hocam anakartın en altına baktım rgb header diye bir şey yazmiyoANAKARTIN EN ALTINDA RGB_HEADER GİRİŞİ VAR BEYAZ ORAYA KABLO TAKILIMI
Sistem MESUT CEVIK-MC5 değil mi ?Hocam anakartın en altına baktım rgb header diye bir şey yazmiyo
ANAKARTIN EN ALTINDA RGB_HEADER GİRİŞİ VAR BEYAZ ORAYA KABLO TAKILIMI
EvetSistem MESUT CEVIK-MC5 değil mi ?
Kablo takılmamış port boş görünüyor.
Ben takabilirimiyim yada fan hızi böyle kalsa ne olur ses çıkarması dışında?Kablo takılmamış port boş görünüyor.
Kablosu varsa takarsın. Ses dışında birşey olmaz.Ben takabilirimiyim yada fan hızi böyle kalsa ne olur ses çıkarması dışında?
Hocam benim işlemci soğutucusunu fan kısmı egzoz fana doğru takılmış bu sorun yaratır miKablosu varsa takarsın. Ses dışında birşey olmaz.
Yok bir sıkıntı olmaz. Sıcaklık değerleri nedir ?Hocam benim işlemci soğutucusunu fan kısmı egzoz fana doğru takılmış bu sorun yaratır miEkli dosyayı görüntüle 13343
Hocam 1 saaten fazla valo oynadım 30 dereceyi fazla gecmediYok bir sıkıntı olmaz. Sıcaklık değerleri nedir ?
Soğutucunun o şekilde durmasının sakıncası yok o zaman.Hocam 1 saaten fazla valo oynadım 30 dereceyi fazla gecmedi
Aynı kasadan bendede var asus anakartla fanlara müdahale edebiliyorum. Fakat dediğin gibi kasayı ilk aldığımdan beri fanların sesi azalıp çoğalıyordu. İşlemci sıcaklığında da artış oluyordu. Bunun sebebi sanırım işlemciyi Turbo frekansta kullanmasıydı. Pil ve Güç ayarlarından en düşük ve en yüksek işlemci kullanımını %99 a çektim hem fan sesleri kesildi , hemde işlemci sıcaklığı 40-50 arasında stok fanla. Sıvı veya kule soğutma aldığımda %100 e çekicem. Şuan temel frekansta 3.50-3.70 arasında işlemci.Arkadaşlar kasa cooler master td 500 fanları çok ses çıkartıyor daha yeni kurdum pc yi bilmiyorum ama sanırsam fanların devri yüksekte bunu nasıl ayarlayabilirim
Hocam benim kasanın kasanın yanlarından vuuuuu diye ses geliyo ama baya sogutuyo dışarı bile vuruyor sogukluguAynı kasadan bendede var asus anakartla fanlara müdahale edebiliyorum. Fakat dediğin gibi kasayı ilk aldığımdan beri fanların sesi azalıp çoğalıyordu. İşlemci sıcaklığında da artış oluyordu. Bunun sebebi sanırım işlemciyi Turbo frekansta kullanmasıydı. Pil ve Güç ayarlarından en düşük ve en yüksek işlemci kullanımını %99 a çektim hem fan sesleri kesildi , hemde işlemci sıcaklığı 40-50 arasında stok fanla. Sıvı veya kule soğutma aldığımda %100 e çekicem. Şuan temel frekansta 3.50-3.70 arasında işlemci.