- Tepki
- 12
arkadaslar selam. yerim olmadigi için kasayı boyle koymak zorunda kaldım. egzoz fan takacağım yer monitöre bakiyor. zarar verir mi? suan egzoz fan yok ama birkaç gune takacağım
degistiremiyorum çünkü sağda yazici falan da var anca sığıyorSelamlar,
Monitör ile kasanın yerini değiştirebiliyor musunuz ?
3 tane fan alacağım 2 yukarı 1 arkaya egzoz sıkıntı olmaz dimi monitöreKasanızın içinden cehennem sıcağı çıkmıyorsa bir şey olmaz. Kasanın üstüne de fan takarsanız arkadaki egzoz fanı rahatlatmış olursunuz.
2 fan alsan da yeterli olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.3 tane fan alacağım 2 yukarı 1 arkaya egzoz sıkıntı olmaz dimi monitöre
Olmaz, hayırlı olsun.3 tane fan alacağım 2 yukarı 1 arkaya egzoz sıkıntı olmaz dimi monitöre
10 15 cm varEkran buharlaşır diye tahmin ediyorum. Tam tersi şekilde koyabilirsiniz ama bu sefer dışarıdan bakıldığında kötü gözükür. Monitör ile kasa arasına bir şey koyarsanız sorun çözülür bence. Ayrıca arads kaç cm lik uzaklık var?
Kasanın ön tarafını biraz çevirirsin, monitörü de yer varsa öne alırsın.10 15 cm var
Sonda patladım daSKasanın ön tarafını biraz çevirirsin, monitörü de yer varsa öne alırsın.
Monitörün ruhu bile duymaz "Aaa arkamda fan mı varmış" der.
Ekli dosyayı görüntüle 8739