Kasayı Böyle Koysam Monitöre Zarar Verir mi?

yemrebkdas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
IMG_20221007_104145.jpg

arkadaslar selam. yerim olmadigi için kasayı boyle koymak zorunda kaldım. egzoz fan takacağım yer monitöre bakiyor. zarar verir mi? suan egzoz fan yok ama birkaç gune takacağım

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Kasanın arka üst kısmına, yukarıya üfleyecek şekilde takabilirsiniz egzoz fanı. O zaman hiç sıkıntı olmayacaktır.

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Kasanızın içinden cehennem sıcağı çıkmıyorsa bir şey olmaz. Kasanın üstüne de fan takarsanız arkadaki egzoz fanı rahatlatmış olursunuz.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Sorun olmaz dostum. Ekranı belki biraz daha öne çeker, kasanın arkasını biraz daha duvara itersin. 3 4 cm fazladan mesafe koyarsın garantiye alırsın. Zaten arka egzoza gelmeden üst fanlar sıcak havayı çoktan çekmiş olacaktır.

Monitör önde kalsın, egzoz arka kısmına doğru üflesin yeter. Monitörün önüne taşmasın yani kasa.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ekran buharlaşır diye tahmin ediyorum. Tam tersi şekilde koyabilirsiniz ama bu sefer dışarıdan bakıldığında kötü gözükür. Monitör ile kasa arasına bir şey koyarsanız sorun çözülür bence. Ayrıca arads kaç cm lik uzaklık var?

KS

yemrebkdas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Ekran buharlaşır diye tahmin ediyorum. Tam tersi şekilde koyabilirsiniz ama bu sefer dışarıdan bakıldığında kötü gözükür. Monitör ile kasa arasına bir şey koyarsanız sorun çözülür bence. Ayrıca arads kaç cm lik uzaklık var?
10 15 cm var

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Arka ve üste egzoz fanı yaparsanız içeriden ateş üflese bile bir şey olmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri