Kasım ayı pc toplama.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Selamlar,arkadaşlar bütçem tam hazır değil ama olursa Kasım ayının sonlarında 8-10k falan olacak Allah izin verirse.Pc hocasının yeni giriş segment bekliyorum ama fiyat kaç aralıklarında olur bilemiyorum. Nasıl bir sistem toplayayım sizce düşüncelerinizi bekliyorum.

RedWinn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Selamlar,arkadaşlar bütçem tam hazır değil ama olursa Kasım ayının sonlarında 8-10k falan olacak Allah izin verirse.Pc hocasının yeni giriş segment bekliyorum ama fiyat kaç aralıklarında olur bilemiyorum. Nasıl bir sistem toplayayım sizce düşüncelerinizi bekliyorum.
Pc hocasının giris segmenti bütçene uyucaktır kaçırma derim:)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Giriş segment sistem bütçenize uyar büyük ihtimalle ama kasım ayının sonuna daha çok var , bu sistem erken gelir. İleride sistem toplayacaksanız da o zaman konu açmanız daha mantıklı olur çünkü fiyatlar aynı kalmaz uçar yada farklı bir hazır sistem çıkar.

KS

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Giriş segment sistem bütçenize uyar büyük ihtimalle ama kasım ayının sonuna daha çok var , bu sistem erken gelir. İleride sistem toplayacaksanız da o zaman konu açmanız daha mantıklı olur çünkü fiyatlar aynı kalmaz uçar yada farklı bir hazır sistem çıkar.
Hocam sistemin çıkması çok mu yakın?

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
bende güzel bir sistem çıksa alacağım bütçem 23k eğer çıkmazsa gaminggenden hazır sistem alacağım bir tane bekliyoruz bakalım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri