Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer format attıysanız ve sorun halen daha devam ediyorsa kodları ve sürücü ile ilgili dediklerimi yapmanıza gerek yok. Diğer dediklerimin de çoğunu zaten önermişim ve denemişsiniz zaten onları geçebilirsiniz.
+8GB RAM FPS katkısı sağlar azımsanmayacak düzeyde ama sizin FPS sorununuz yok. Zaten 100 küsür FPS her durumda alıyorsunuz. Siz kasma var demiştiniz. Ben anlamadım sizin kasma sorununuz mu var yoksa düşük FPS düzeyinden mi şikayetçisiniz. Eğer düşük FPS düzeyinden şikayetçiyseniz 3 sayfa boşa konuşmuşuz demektir.
+8GB RAM takviyesi yapın o halde. Aynı bellekten almaya çalışın. Bellek özelliklerinize CPU-z yazılımından SPD sekmesinden dolu slot numarasını seçtiğinizde Part Number kısmından bakabilirsiniz.
aynı bellek piyasada yok siz bana https://www.amazon.com.tr/8Gbx1-3000Mhz-Single-Ddr4-Gammıx/dp/B07T4S6XX1/ bunu önermiştiiz bunu sipariş ettim ama taktıktan sonra xmp ayarları yapmam gerek dedinizde ben tam bilmyiorum nasıl yapılır
ram çarşamba günü anca gelir geldiğinde facebook üzerinden size yazsam yardımcı olur musnuz ordan