- Tepki
- 2
Merhaba arkadaşlar,
Kaspersky iyi bir antivirüs müdür ?
Kaspersky iyi bir antivirüs müdür ?
Moderatörün son düzenlenenleri:
ödevim için bi dosya indirirken virüs uyarısı verdi ben de kaldır dedim ama o günden sonra bilgisayarım yavaşladı oyunlarda 500 fps alırken şuan 120 200 alıyorum acaba virüs var mı diye bakıcaktım defender dan taradığıdma tehdit bulunamadı diyor acaba pc boş diye mi o fps değerlerini alıyordum oyun ve program yükledikçe git gide yavaşladı şuan da kasmıyor ama eski haline göre yavaş yaniArt' Alıntı:
Kaspersky diğer antivirüslere göre iyidir evet. fakat şüpheli işler yapmıyorsanız; torrent, crack gibi herhangi bir antivirüse gerek yok. bir de şirketlere tavsiye ediyoruz tabi verilerin güvenliği açısından. windows'un kendi antivirüsü normal bir kullanıcı için yeterlidir.b
Acaba arkada bir işler mi dönüyor. Uygulamalar o kadar düşürmezödevim için bi dosya indirirken virüs uyarısı verdi ben de kaldır dedim ama o günden sonra bilgisayarım yavaşladı oyunlarda 500 fps alırken şuan 120 200 alıyorum acaba virüs var mı diye bakıcaktım defender dan taradığıdma tehdit bulunamadı diyor acaba pc boş diye mi o fps değerlerini alıyordum oyun ve program yükledikçe git gide yavaşladı şuan da kasmıyor ama eski haline göre yavaş yani
bilmiyorum ki lisanssız program yok muAcaba arkada bir işler mi dönüyor. Uygulamalar o kadar düşürmez