KATANA SUPERLİHGT WİRELESS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34

Arkadaşlar bu fareyi yurtdışından alıcam da adres kısmına Türkiyedeki sitelerden alış veriş yaparken kullandığım adresimi yazdım sizce dikkat etmem gereken herhangi bir şey var mı ?

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54

Arkadaşlar bu fareyi yurtdışından alıcam da adres kısmına Türkiyedeki sitelerden alış veriş yaparken kullandığım adresimi yazdım sizce dikkat etmem gereken herhangi bir şey var mı ?
Evet kendi shipping adresini yazacaksin beyaz olani alabilirsin inanilmaz iyi üstelik emailine mesaj gönderim tc ni sorucaklar hotmailine arada girip bakmani öneririm. Üstelik alirken kod yerine FREESHIPPING yazmayi unutma

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

Bence doğru olanı yapmışsınız. Neden farklı adres yazasınız ki.

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Evet kendi shipping adresini yazacaksin beyaz olani alabilirsin inanilmaz iyi üstelik emailine mesaj gönderim tc ni sorucaklar hotmailine arada girip bakmani öneririm. Üstelik alirken kod yerine FREESHIPPING yazmayi unutma
Hocam tcyi ne yapacaklar vallaha ilk kez yurtdışından ürün alıyorum korkuyorum biraz

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Hocam birde bizim evde kimse olmuyor sabah saatlerinde acaba gelse evde olmasan kargocudan gidip alabilir miyim ? TR'den alışveriş yapıyormuş gibi kargo kodu fln geliyor mu ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam birde bizim evde kimse olmuyor sabah saatlerinde acaba gelse evde olmasan kargocudan gidip alabilir miyim ? TR'den alışveriş yapıyormuş gibi kargo kodu fln geliyor mu ?
Muhtemelen Türkiyede yerel bir firmayla gönderim sağlıyorlardir. Yani alabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama firmaya mail atarsanız daha kaliteli bir geri dönüş almış olursunuz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri