- Tepki
- 4
Kaliteli, iyi olan her şeyi oynarım diyelimhavacılığa bir ilgi var sanırım![]()
Kaliteli, iyi olan her şeyi oynarım diyelimhavacılığa bir ilgi var sanırım![]()
ne bilim sanki o yöne çok ilgi var gibiKaliteli, iyi olan her şeyi oynarım diyelim![]()
aldkaslkdaslşkHocam? espri yapmak istedim fakat cahilliğiniz gördüm ne yazık ki. Ben nerede gamebooster rampage klavye önerdim? Lütfen insanlar hakkında bilip bilmedik yorumlara kalkışmayın. Taşın altında çok şey yatıyor. Kaldırmak istemezsiniz. Gülün geçin bu kadar basit.
hocam onun çözümü membran yada red switchdeBenim sistem oturma odasında olduğu için ben atamıyorum, babam oyun oynarken genel de diyor ki, “Yavaş bas şu klavye’ye oğlum başımı ağrıtın” dedi için çok zor oluyor benim için 2 farklı duyguyu bir yaşıyorum. Kimse anlayamaz beni.![]()
Önerin için sağ lakin bayram dan sonra kendi evimize çıkıyoruz, orda kendi odam olacak sabaha kadar oyun vereceğim sesi son ses Valorant oynayacağım.hocam onun çözümü membran yada red switchde
hayırlı olsun iyi olur kendiniz adınıza (yenge ve sen için)Önerin için sağ lakin bayram dan sonra kendi evimize çıkıyoruz, orda kendi odam olacak sabaha kadar oyun vereceğim sesi son ses Valorant oynayacağım.![]()
Hocam tavsiyelerin için teşekkür ederim şuan kullandığım mousepad piyasa malı 80x30 RGB bir model. Ve oyunun yanı sıra video ve ses prodüksiyonu ile ilgilendiğim için referans monitörler bana yardımcı oluyor. Monitör standını yeni monitörüm ile beraber alacağım.hoparlör yerine soundbar alınabilir
mousepad kesinlikle değiştirilmeli en azından tasarımı güzel 90x40 bir model bulabiliriz
monitör standı alsanız hoş durur, north bayou f80 felan
bütçeye göre güzel bi klavye bide mousepad çektik mi mükemmel bir setup olur hocam ha bide aydınlatma eklesek
Bu tarz kaplamalar bana uymuyor, zaten odanın renkleri siyah-gri-beyaz olarak belirlendi, raflar da beyaz olarak özel dizayn edildi ve yakında gelecek, masayı da bu yüzden beyaz olarak seçtim.Masanın üzerine hem yüzeyi koruması için, hem de odanın genel düzenine uyması için kaplama yapılabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 33055Ekli dosyayı görüntüle 33056Ekli dosyayı görüntüle 33057
Şahane...
Ayrıca haf 700ü tek geçerim. En sevdiğim kasadır.Şahane...
Bu tavanların ana maddesi nedir? Ne zamandır denk geliyorum ama cesaret edemiyorum. Toz, kir tutma, kararma gibi sıkıntıları var mı?
Şahane...
Bu tavanların ana maddesi nedir? Ne zamandır denk geliyorum ama cesaret edemiyorum. Toz, kir tutma, kararma gibi sıkıntıları var mı?
Ayrıca haf 700ü tek geçerim. En sevdiğim kasadır.
Harika olmuş gerçekten. Tam bir oda şeklinde düzenleme yapmayı çok istiyorum ama kısıtlı alan olunca bizimki bu kadar oluyor. Pek bir zamanda ayıramıyorum tabi güzel bir düzenleme için. Yeni bir pivot monitör sipariş verdim bir o eklenecek.
Teşekkür ederim, Taner hocamızın da videolarda bahsettiği gibi alan sıkıntısı çoğu kişinin yaşadığı problem. Umarım gönlünüzce dizayn edecek büyüklükte bir odanız olur.Harika olmuş gerçekten. Tam bir oda şeklinde düzenleme yapmayı çok istiyorum ama kısıtlı alan olunca bizimki bu kadar oluyor. Pek bir zamanda ayıramıyorum tabi güzel bir düzenleme için. Yeni bir pivot monitör sipariş verdim bir o eklenecek.
umarım güzel temenniniz için teşekkür ederim.Teşekkür ederim, Taner hocamızın da videolarda bahsettiği gibi alan sıkıntısı çoğu kişinin yaşadığı problem. Umarım gönlünüzce dizayn edecek büyüklükte bir odanız olur.
Harika. Benimde 3. monitörüm geldi.