Soru Kilo Vermek Için

KS

Retron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Tükettiğiniz atıştırmalıkların türünü daha sağlıklı şeylerle değiştirmeyi deneyebilirsiniz ve ne çok az yiyin, ne de çok fazla yiyin. Doyduktan sonra bırakın (yanlış anlamayın lütfen) göz doyurmak için yemeyin, midenizi doyurmak için yiyin. Günlük olarak da 3-4 bardak zayıflamak için olan bitki çaylarını tüketebilirsiniz.

Fazla kilo vermeye ihtiyacınız varsa size diyetisyenimin bilgilerini atabilirim. Bir yıldır online diyetteyim ve diyetisyenimden gerçekten memnunum. (İstanbul'da fiziksel yeride mevcut)
Hocam daha önce devletin diyetisyenine gittim bir faydasını görmedim herkese verilen diyet listesi veriyor özel diyetisyeninde ofise gitmeye vaktim olmuyor malum çalışıyorum onile diyetisyeni bir ara düşündüm ama güvenilir site bulmadım hocam bir ayda kaç kilo verdiniz.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam daha önce devletin diyetisyenine gittim bir faydasını görmedim herkese verilen diyet listesi veriyor özel diyetisyeninde ofise gitmeye vaktim olmuyor malum çalışıyorum onile diyetisyeni bir ara düşündüm ama güvenilir site bulmadım hocam bir ayda kaç kilo verdiniz.
Devlet hiç bir şey yapmıyor aynen, ben özele gideceğim mecbur. Pahalı ama yapıcak bir şey yok

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Hocam İş yerine bisikletle gidip geliyom günlük 12 km bisikletle yol yapıyorum ordaki yaktığım enerjiyi gün içinde geri takviye ediyorum atıştırmadan duramıyorum :oops:
Trendyolda bir ürün var çay olarak geçiyor ve tokluk hissi veriyor oda arkadaşım günde 4-5 öğün yerdi şimdi 2.yi zor yiyor yasak değilse link atayım inceleyin.

bekogluaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
gördüğüm bir videoda az yiyip çok hareket edersen kiloverebileceğini söylüyorlardı. ama gerçekten sıkı bir şekilde yapman gerek . Az yiyip çok hareket edip birde spor yaparsan vicut yağları yer
nede kaslanabilirsin üstüne birde protein tüketirsen et gibi kaslı bir goril olabilirsin :DD
Tebrikler spor yapmadan kaslandınız. Millet boş yere gidiyor zaten :D

KS

Retron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Devlet hiç bir şey yapmıyor aynen, ben özele gideceğim mecbur. Pahalı ama yapıcak bir şey yok
Hocam devletdeki diyetistenler boşa maaş alıyor standart diyet listesi hazırlamışlar önüne geçene aynı diyeti veriyor ne kan tahlili nede başka bir şey istiyorlar.

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam devleteki diyetistenler boşa maaş alıyor standart diyet listesi hazırlamışlar önüne geçene aynı diyeti veriyor ne kan tahlili nede başka bir şey istiyorlar.
Benden kan tahlili istedide yine aynı liste, giddik zaten telefonla konuşuyordu günde max 2 hasta geliyordur başından liste verip savdı resmen

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Maalesef ki bu alanlarda şuan için herhangi bir site üzerinden online bir psikolog, diyetisyen vs. bulmak gerçekten zor gibi. En iyisi mesleğinde iyi kişileri araştırıp sosyal medyalar veya çalıştıkları yerler üzerinden onlara ulaşmayı denemek sanırım..

Ayda ortalama 4 kilo veriyorum. Vereceğiniz kilo oranı aslında tamamen sizin bünyenize bağlı; yani, ben ayda 4 kilo verirken siz daha fazla - daha az veya bazı zamanlar hiç veremeye de bilirsiniz. Tabi hiç veremediğiniz durumlarda endişe etmenize gerek yok, "bir süre kilo alımı-verimi olduktan sonra vücudun kendisini toplamak içinde bir zamana ihtiyacı var" deniyor.

Bu arada, konuşmalarda bahsediyorsunuz ama diyetisyenimde kan tahlili gibi bir zorunluluk yok. Kan tahlili olursa gidişatı ona göre belirleyebileceğini söylüyor ama bunun içinde hiç zorlamıyor ve kan tahlili olmadan da devam edebiliyor. Ben kan tahlilimi diyetimin 11. ayında yaptırıp atmıştım :D Ve, diyet listesini haftalık yeniliyor.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Çok pahalı değil özelden ulaşırsın diyetisyenimi öneririm seans başı 200 tl senin kan testindeki değerlere göre falan sana beslenme düzeni çıkarıyor sevmediklerini eleyip muadilini koyuyor

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Çok pahalı değil özelden ulaşırsın diyetisyenimi öneririm seans başı 200 tl senin kan testindeki değerlere göre falan sana beslenme düzeni çıkarıyor sevmediklerini eleyip muadilini koyuyor
200de az değil ama mecburum, atabilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri