en sağlıksız kilo verme yöntemlerinden biri su diyetiSu diyeti yap sonrasında yavaş yavaş çorba ye öyle beslen
en sağlıksız kilo verme yöntemlerinden biri su diyetiSu diyeti yap sonrasında yavaş yavaş çorba ye öyle beslen
Hocam daha önce devletin diyetisyenine gittim bir faydasını görmedim herkese verilen diyet listesi veriyor özel diyetisyeninde ofise gitmeye vaktim olmuyor malum çalışıyorum onile diyetisyeni bir ara düşündüm ama güvenilir site bulmadım hocam bir ayda kaç kilo verdiniz.Tükettiğiniz atıştırmalıkların türünü daha sağlıklı şeylerle değiştirmeyi deneyebilirsiniz ve ne çok az yiyin, ne de çok fazla yiyin. Doyduktan sonra bırakın (yanlış anlamayın lütfen) göz doyurmak için yemeyin, midenizi doyurmak için yiyin. Günlük olarak da 3-4 bardak zayıflamak için olan bitki çaylarını tüketebilirsiniz.
Fazla kilo vermeye ihtiyacınız varsa size diyetisyenimin bilgilerini atabilirim. Bir yıldır online diyetteyim ve diyetisyenimden gerçekten memnunum. (İstanbul'da fiziksel yeride mevcut)
Devlet hiç bir şey yapmıyor aynen, ben özele gideceğim mecbur. Pahalı ama yapıcak bir şey yokHocam daha önce devletin diyetisyenine gittim bir faydasını görmedim herkese verilen diyet listesi veriyor özel diyetisyeninde ofise gitmeye vaktim olmuyor malum çalışıyorum onile diyetisyeni bir ara düşündüm ama güvenilir site bulmadım hocam bir ayda kaç kilo verdiniz.
Trendyolda bir ürün var çay olarak geçiyor ve tokluk hissi veriyor oda arkadaşım günde 4-5 öğün yerdi şimdi 2.yi zor yiyor yasak değilse link atayım inceleyin.Hocam İş yerine bisikletle gidip geliyom günlük 12 km bisikletle yol yapıyorum ordaki yaktığım enerjiyi gün içinde geri takviye ediyorum atıştırmadan duramıyorum![]()
Tebrikler spor yapmadan kaslandınız. Millet boş yere gidiyor zatengördüğüm bir videoda az yiyip çok hareket edersen kiloverebileceğini söylüyorlardı. ama gerçekten sıkı bir şekilde yapman gerek . Az yiyip çok hareket edip birde spor yaparsan vicut yağları yer
nede kaslanabilirsin üstüne birde protein tüketirsen et gibi kaslı bir goril olabilirsinD
Hareketten kasıt ağırlık felandırTebrikler spor yapmadan kaslandınız. Millet boş yere gidiyor zaten![]()
Hocam devletdeki diyetistenler boşa maaş alıyor standart diyet listesi hazırlamışlar önüne geçene aynı diyeti veriyor ne kan tahlili nede başka bir şey istiyorlar.Devlet hiç bir şey yapmıyor aynen, ben özele gideceğim mecbur. Pahalı ama yapıcak bir şey yok
Benden kan tahlili istedide yine aynı liste, giddik zaten telefonla konuşuyordu günde max 2 hasta geliyordur başından liste verip savdı resmenHocam devleteki diyetistenler boşa maaş alıyor standart diyet listesi hazırlamışlar önüne geçene aynı diyeti veriyor ne kan tahlili nede başka bir şey istiyorlar.
Maalesef ki bu alanlarda şuan için herhangi bir site üzerinden online bir psikolog, diyetisyen vs. bulmak gerçekten zor gibi. En iyisi mesleğinde iyi kişileri araştırıp sosyal medyalar veya çalıştıkları yerler üzerinden onlara ulaşmayı denemek sanırım..Hocam daha önce devletin diyetisyenine gittim bir faydasını görmedim herkese verilen diyet listesi veriyor özel diyetisyeninde ofise gitmeye vaktim olmuyor malum çalışıyorum onile diyetisyeni bir ara düşündüm ama güvenilir site bulmadım hocam bir ayda kaç kilo verdiniz.
Çok pahalı değil özelden ulaşırsın diyetisyenimi öneririm seans başı 200 tl senin kan testindeki değerlere göre falan sana beslenme düzeni çıkarıyor sevmediklerini eleyip muadilini koyuyorDevlet hiç bir şey yapmıyor aynen, ben özele gideceğim mecbur. Pahalı ama yapıcak bir şey yok
200de az değil ama mecburum, atabilirsinÇok pahalı değil özelden ulaşırsın diyetisyenimi öneririm seans başı 200 tl senin kan testindeki değerlere göre falan sana beslenme düzeni çıkarıyor sevmediklerini eleyip muadilini koyuyor