Kim Daha Hızlı Yazıyor

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,753
Denemekten zarar gelmez be.
Bekle deniyorum tekrar

Screenshot_20230313-214742_Chrome.jpg

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Gelişir gelişir. PC den çok daha yüksek yazarsınız.

Niye bozuksun ki ? Ben membran klavyeyle yazıyorum siz de daktilonuzla yazın :ROFLMAO:
Gamepower saber bir defa bozuldu , kendi kendine basmaya ve çift basmaya başladı, garantisi vardı yolladım, yenisini yolladılar şansa uğraşmadan geldi. Şimdi garanti bitti korkarak basıyorum, bir de çok baş ağrısı yapıyor gereksiz bir switch, benim için ama bozulmasın arka aydınlatması lazım oluyor gece karanlıkta :)

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Gamepower saber bir defa bozuldu , kendi kendine basmaya ve çift basmaya başladı, garantisi vardı yolladım, yenisini yolladılar şansa uğraşmadan geldi. Şimdi garanti bitti korkarak basıyorum, bir de çok baş ağrısı yapıyor gereksiz bir switch, benim için ama bozulmasın arka aydınlatması lazım oluyor gece karanlıkta :)
Markaya güvenmeyince haklısınız tabii. Blue bence de gereksiz aslında ama alırken neden seçtiniz meraktan soruyorum ?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Markaya güvenmeyince haklısınız tabii. Blue bence de gereksiz aslında ama alırken neden seçtiniz meraktan soruyorum ?
Ucuzdu ve paranın yettiği mekanik arka aydınlatmalı bir klavyeydi :)
Rgb muhabbetinden almadım şu an hiç renklerle ya da kombinasyonuyla oynamıyorum en kısıkta beyaz ışık olsun yeterli diyerek :)

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ucuzdu ve paranın yettiği mekanik arka aydınlatmalı bir klavyeydi :)
Rgb muhabbetinden almadım şu an hiç renklerle ya da kombinasyonuyla oynamıyorum en kısıkta beyaz ışık olsun yeterli diyerek :)
Bende Gamepower almamak için Redragon aldım , en azından bozulma korkum yok. Mekanik olsun diye tercih etmek istemedim.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bende Gamepower almamak için Redragon aldım , en azından bozulma korkum yok. Mekanik olsun diye tercih etmek istemedim.
Redragon vardı ama oda rainbow sabitti ve benim gece kullanmak için hafif tek renk ışığa ihtiyacım vardı. Bazen bazı ürünler f/p çıkıyor, bende hor kullanan bir insan değilim sorun çıkmaz dedim :) demez olsaymışım bozulmayı bırak sese odaklanınca klavyeye dokunmak gelmiyor içimden :) yapacak bir şey yok ama mecbur kullanacağız.

Uyumsuz50

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51
68 kelime yazmışım yarı yarıya yanlış var. Bundan da şu sonucu çıkardım; telefonda yazarken Türkçeyi bayağı bir katlediyorum.

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
77 de kaldım birkaç kere denedim daha da düştü :D. Laptop klavyesinde fazlası olmuyor tuşlar karışıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri