- Tepki
- 4,753
Hem outemu blue switch ile yazmak istemiyorum, hem de yazarken klavye bozulsun istemiyorumKatılımınız olursa bu konuyu dakikada kim daha fazla kelime yazıyor gibisinden karşılaştırma olarak açıyorum.
Denediğim site: https://10fastfingers.com/typing-test/turkish
Sonuç:
![]()
Sizin sonuçlarınızı da beklerim.
Gelişir gelişir. PC den çok daha yüksek yazarsınız.
Niye bozuksun ki ? Ben membran klavyeyle yazıyorum siz de daktilonuzla yazınHem outemu blue switch ile yazmak istemiyorum, hem de yazarken klavye bozulsun istemiyorum![]()
Gamepower saber bir defa bozuldu , kendi kendine basmaya ve çift basmaya başladı, garantisi vardı yolladım, yenisini yolladılar şansa uğraşmadan geldi. Şimdi garanti bitti korkarak basıyorum, bir de çok baş ağrısı yapıyor gereksiz bir switch, benim için ama bozulmasın arka aydınlatması lazım oluyor gece karanlıktaGelişir gelişir. PC den çok daha yüksek yazarsınız.
Niye bozuksun ki ? Ben membran klavyeyle yazıyorum siz de daktilonuzla yazın![]()
Markaya güvenmeyince haklısınız tabii. Blue bence de gereksiz aslında ama alırken neden seçtiniz meraktan soruyorum ?Gamepower saber bir defa bozuldu , kendi kendine basmaya ve çift basmaya başladı, garantisi vardı yolladım, yenisini yolladılar şansa uğraşmadan geldi. Şimdi garanti bitti korkarak basıyorum, bir de çok baş ağrısı yapıyor gereksiz bir switch, benim için ama bozulmasın arka aydınlatması lazım oluyor gece karanlıkta![]()
Ucuzdu ve paranın yettiği mekanik arka aydınlatmalı bir klavyeydiMarkaya güvenmeyince haklısınız tabii. Blue bence de gereksiz aslında ama alırken neden seçtiniz meraktan soruyorum ?
Bende Gamepower almamak için Redragon aldım , en azından bozulma korkum yok. Mekanik olsun diye tercih etmek istemedim.Ucuzdu ve paranın yettiği mekanik arka aydınlatmalı bir klavyeydi
Rgb muhabbetinden almadım şu an hiç renklerle ya da kombinasyonuyla oynamıyorum en kısıkta beyaz ışık olsun yeterli diyerek![]()
Redragon vardı ama oda rainbow sabitti ve benim gece kullanmak için hafif tek renk ışığa ihtiyacım vardı. Bazen bazı ürünler f/p çıkıyor, bende hor kullanan bir insan değilim sorun çıkmaz dedimBende Gamepower almamak için Redragon aldım , en azından bozulma korkum yok. Mekanik olsun diye tercih etmek istemedim.
Telefonda hızlı ve doğru yazabilen çok zor çıkar zaten. Ben o kadar yazamadım bile.68 kelime yazmışım yarı yarıya yanlış var. Bundan da şu sonucu çıkardım; telefonda yazarken Türkçeyi bayağı bir katlediyorum.
tel kanser yaTelefonda hızlı ve doğru yazabilen çok zor çıkar zaten. Ben o kadar yazamadım bile.
140 Kelimeden 40 kelimeyetel kanser ya Ekli dosyayı görüntüle 16940
Klavyenin masada kaymasın diye yapıştırma yeri çıktı dengesi bozuldu sağa eğildi boynu büküldü. Boşverin hocam biz yapmayalım akshsjshshDenerken klavyenin tuşu çıktı 18 de kaldım dlsjmakşfghjad
Konuyu açmadan önce kendimi iyi sanıyordum bende
Bilek daha önemli tabii.Ekli dosyayı görüntüle 16943
Bu da yazdığım klavye, kaç yıllık ben bile bilmiyorum. Tuşlar çok yakın. Adam akıllı ve alışmış olduğum bir klavye ile çok daha iyi yazabilirim sanırım. Bunda tuşlar dip dibe sürekli elim çarpıyor.