Soru Kingston Kronik Arızalı Mı ?

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

merhaba kingstonun bu modelini almayı düşünüyorum fakat internette kronik sorunlu almayın vs. şeyler gördüm malesef bütçem maksimum buna yetiyor kullanan sorunu çıkan yada kronik sorunu var diyen var mı acil yardımcı olursanız çok sevinirim.

paladaddy

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683

merhaba kingstonun bu modelini almayı düşünüyorum fakat internette kronik sorunlu almayın vs. şeyler gördüm malesef bütçem maksimum buna yetiyor kullanan sorunu çıkan yada kronik sorunu var diyen var mı acil yardımcı olursanız çok sevinirim.
o ssdyi bilmiyorum fakat aynı fıyata bunu kullanıyorum 7 aydır falan tavsiye ederim.
unknown_2023.05.09-20.43.png

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62

Hocam m2 desteği yok mu sisteminin?

KS

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,220
Kronik sorunu yok galiba ama aşağıdaki ürün daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Daha çok önerilen bir ürün.

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62

paladaddy

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
hocam güvenebileceğimiz bir marka mıdır kendisi

hocam maksimum 600
marka genelinde bir şey diyemem ancak attığım modelden memnunum hızı kararlılığı yerınde ve stabil. 7 aydır bir sorunla karşılaşmadım.

m2 slotu var 1 tane boş ama bütçeme göre m2 ssd yok wd greenin sn350 modeli kronik sorunlu deniyor

KS

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
marka genelinde bir şey diyemem ancak attığım modelden memnunum hızı kararlılığı yerınde ve stabil. 7 aydır bir sorunla karşılaşmadım.

hocam hangi siteden satın aldın sinerjiden mi

paladaddy

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
hocam hangi siteden satın aldın sinerjiden mi
benım kullandığım hi level olan sata ssd.
mld önerisi ise m2 bahsi geçmiş konunuzda, ben de sinerjideki indirimleri görünce, hem bütçenize de uyuyor m2 yi sizinle paylaşayım dedim. m2 kafanıza yattıysa sinerji güvenılır fırmadır gönlünüz rahat olsun.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Kingston herhangi bir kronik hatası yok diye biliyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri