Kısa bir ara :)

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet Hocalar Abilerim Kardeşlerim,  bi kaç gün sonra Uzman çavuşluk için eğitime gideceğim 6 7 ay burada olamayacağım beni :angel: banlamayın  :angel:  :D hakkınızı helal edin. PC hocası ilk tanıdığımda 5 6 bin civarı beğenisi vardı facebook'ta o zamandan beridir takip ettiğim ender Teknoloji sitelerinden biridir. Gerek Youtube gerek facebook grubunda güzel içerikler ve güzel sohbetler oldu.  PCH sayesinde güzel bir sistem topladım "Ç[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]ok teşekkür ederim[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]" [/font]güzel vakit geçirdim bu kadar insanı buraya toplayan sizin samimiyetiniz oldu CcC reyiz olsun, Furkan reis, Arka sokaklar Ali reis ve  Taner reyisin samimi sohbeti oldu. Bu çizginizi Asla bozmayın. Diğer forumlarda sorulan sorulara cevap almak 3 5 gün sürerken burada sorulan açılan konulara en kısa zamanda cevap verip yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Görüşmek üzere...

bv6ooj.jpg

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Allah, hayırlısı ile kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin kardeşim. Güzel düşüncelerin içinde ayrıca teşekkür ederiz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri