Selam dostlar, dershanede gözüme bir kız kestirdim ve güzel bir kız konuşmak sonra da işi ilerletmek istiyorum, eve giderken aynı duraktan biniyoruz fakat aynı otobüslere değil. Tavsiyeleriniz nedir? hiç geçmişi yok kızla, takipleşmiyoruz bile
aynı sınıftayız@Kürşat Kütükçü
Kanka önce sınıfını falan öğrenmeye çalışsana, o muhabbeti aç baktın ilerliyor arkadaş olmak için sıcak davran.
Durakta veya sınıfta yanına gidip denesene şansını. Ne bileyim kahve ıvır zıvır bir şey al mola zamanında oturup konuşmaya çalışırsın dersleri bahane ederek girersin arkadaşlık aşamasına.aynı sınıftayız
Normal iletisim kur once sevdir biraz kendini sonra starbucks kahve mantigi ise yararSelam dostlar, dershanede gözüme bir kız kestirdim ve güzel bir kız konuşmak sonra da işi ilerletmek istiyorum, eve giderken aynı duraktan biniyoruz fakat aynı otobüslere değil. Tavsiyeleriniz nedir? hiç geçmişi yok kızla, takipleşmiyoruz bile
Kiza once dogum gununu falan sor daha sonraki gun arastir hangi burc hangisiyle uyumlu falan sonra gidip burclara inaniyormusun de inaniyorsa guzel taktikSelam dostlar, dershanede gözüme bir kız kestirdim ve güzel bir kız konuşmak sonra da işi ilerletmek istiyorum, eve giderken aynı duraktan biniyoruz fakat aynı otobüslere değil. Tavsiyeleriniz nedir? hiç geçmişi yok kızla, takipleşmiyoruz bile
Gözler kalbin aynasıdır kalbindeki masumiyeti gözlerine yansıt@Kürşat Kütükçü
Kanka önce sınıfını falan öğrenmeye çalışsana, o muhabbeti aç baktın ilerliyor arkadaş olmak için sıcak davran.