Kiza Yaklaşma Hk.

ardas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Selam dostlar, dershanede gözüme bir kız kestirdim ve güzel bir kız konuşmak sonra da işi ilerletmek istiyorum, eve giderken aynı duraktan biniyoruz fakat aynı otobüslere değil. Tavsiyeleriniz nedir? hiç geçmişi yok kızla, takipleşmiyoruz bile

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
@Kürşat Kütükçü

Kanka önce sınıfını falan öğrenmeye çalışsana, o muhabbeti aç baktın ilerliyor arkadaş olmak için sıcak davran.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
aynı sınıftayız
Durakta veya sınıfta yanına gidip denesene şansını. Ne bileyim kahve ıvır zıvır bir şey al mola zamanında oturup konuşmaya çalışırsın dersleri bahane ederek girersin arkadaşlık aşamasına.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,048
Selam dostlar, dershanede gözüme bir kız kestirdim ve güzel bir kız konuşmak sonra da işi ilerletmek istiyorum, eve giderken aynı duraktan biniyoruz fakat aynı otobüslere değil. Tavsiyeleriniz nedir? hiç geçmişi yok kızla, takipleşmiyoruz bile
Normal iletisim kur once sevdir biraz kendini sonra starbucks kahve mantigi ise yarar

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Temkinli ilerle ürkütme kızı merhaba aynı dershaneye gidiyoruz galiba seni orada görmustum de birşey sorabilir miyim diye lafa gir dershanenin eğitimini beğeniyor musun diye başla kendini tanıt işte 😃 bir şekilde

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Asla ciddi ilişki niyetinde gibi gözükme kıza gelecek hakkında şeylerden konuşmaktan uzak dur önce arkadaşlık daha sonrasında kızdan istediğin ilgi alakayı alırsan yürürsün zaten

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,048
Kiza once dogum gununu falan sor daha sonraki gun arastir hangi burc hangisiyle uyumlu falan sonra gidip burclara inaniyormusun de inaniyorsa guzel taktik

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri