Ege Erkoç Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 23 Mar 2022 Mesajlar 42 Tepki 1 Konum 35 | İzmir 10 Nis 2022 #1 Merhaba, gamepower warlock tam klavyeyi kullanıyorum ve bilek destegi kırıldı. Ucuza kaliteli birşey alabilir miyim veya kendim yapabilir miyim yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba, gamepower warlock tam klavyeyi kullanıyorum ve bilek destegi kırıldı. Ucuza kaliteli birşey alabilir miyim veya kendim yapabilir miyim yardımcı olabilir misiniz ?
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,146 Konum 34 | İstanbul Anadolu 10 Nis 2022 #2 Cvp: Klavye bilek destegi nereden temin edebilirim ? Harici satılmıyorsa 2. elden bakmanız gerekiyor. Aynı bilek desteğini arıyorsanız tabi. Eğer alternatif isterseniz Cooler Master WR531 Soft Klavye Bilek Desteği - 168 TL bu ürün çok başarılıdır F/P oranında.
Cvp: Klavye bilek destegi nereden temin edebilirim ? Harici satılmıyorsa 2. elden bakmanız gerekiyor. Aynı bilek desteğini arıyorsanız tabi. Eğer alternatif isterseniz Cooler Master WR531 Soft Klavye Bilek Desteği - 168 TL bu ürün çok başarılıdır F/P oranında.