Klavye Fare Önerisi

Selçuk duraklar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Merhaba Arkadaşlar,

klavye ve fare ihtiyacım var klavyede RGB yumuşak basımlı ve ses çıkarmayan bir şey arıyorum farede de msi kinzu v3 kullandım daha önce çok hoşuma gitti ama artık üretilmiyor galiba o fareye ayarında bir fare arıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bütçeniz nedir? Birde yumuşak basımlı dediğinizden membran ürün aradığınızı çıkartıyorum doğru mudur?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Arkadaşım daha yeni performax xetra red swich aldı çok ses çıkarmıyor basımı yumuşak rgbleri dolgun gamepower saber rgbdeki gibi bir şerit aydınlatması var önerebilirim klavyeyi iyi bence yazılımı da var 400tl civarı fiyatı vardı

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
logitech g403hero ve asus rog core 2 kulandım 2 sinide tavsiye ederim fakat bütçe belirtmediniz

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
mebran klavyelere çok para ödemek bence mantıksız red swichlerde isteğinizi karşılayabilir bence

KS

Selçuk duraklar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Ben mekanik bir kaç defa kullandım çekiçle kayaya vuruyormussun gibi bir his var ben sadece oyun oynamicam yazı filan da yazmam gerekcek günde 2-3 saat o yüzden sert basimlari tercih etmiyorum yumuşak basımlı olsun ve yazı yazarken kafa sisirmesin istiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hocam mebranlarda var ise sadece yumuşak başım mebran olsun klavye ve mause için 1200 TL Max şu anlık
Cougar Vantar AX İng Q Scissor Switch RGB Kablolu Gaming Klavye - 892,44 TL - Oldukça sessiz tuşlara sahip F/P oranı iyi bir malzeme yapısı olan güzel bir klavyedir. Aşağıda video inceleme var ve sonunda tuş basım sesini görebilirsiniz.

2. önerimse SteelSeries APEX 3 - 922 TL / Steelseries Apex 3 TKL - 619 TL olur size. Aşağıda video inceleme var ve 7.30dk. kısımda tuş sesini görebilirsiniz.

Mouse önerimse aşağıda.
SteelSeries Rival 3 - 259 TL
STEELSERIES Aerox 3 RGB - 597 TL

Son düzenleme:
KS

Selçuk duraklar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Cougar Vantar AX İng Q Scissor Switch RGB Kablolu Gaming Klavye - 892,44 TL - Oldukça sessiz tuşlara sahip F/P oranı iyi bir malzeme yapısı olan güzel bir klavyedir. Aşağıda video inceleme var ve sonunda tuş basım sesini görebilirsiniz.

Hocam eve gidiyorum dolmustayim bakicam eve geçince hocam mause konusunda da yardımcı olabilirsen dediğim mausun hafifliği rahatlığı çok iyiydi o mause dan sonra razer mause aldım onu dahi beğenmedim orta tuşu bozuk diye kullanamıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hocam eve gidiyorum dolmustayim bakicam eve geçince hocam mause konusunda da yardımcı olabilirsen dediğim mausun hafifliği rahatlığı çok iyiydi o mause dan sonra razer mause aldım onu dahi beğenmedim orta tuşu bozuk diye kullanamıyorum
2. bir klavye ve 2 mouse önerdim size.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri