klavye önerisi 300-400

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JazRest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar​
daha önceden mekanik klavye kullandım ama 1 ay içerisinde "s" ve "q" tuşları bozuldu eski klavyeme döndüm, ve bu klavyede sıkıntı verdiği için bu bütçe içerisinde klavye arıyorum öneri klavyeler mekanik olursa sevinirim.
Biraz araştırdım bende aslında ama gene eski mekanik klavyem gibi sıkıntılarla karşılaşanlar çok fazla alacağım ürünün böyle bir sıkıntı olması durumunda kolay iade alan bir siteden önerebilirseniz sevinirim.

Mekanik hisli olarak Msi Klavye'yi beğendim bu ürün hakkında da yorum yaparsanız sevinirim.

İyi Forumlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mekanik hisli denilen klavye türü bildiğimiz mebran klavye türüdür. Mekanik hissi kelimesi tamamen kelimenin söylediği gibi his ki oda yaylı click sesi ile yaratılan bir his. Yani o kelime oyununa takılmayın. Bildiğiniz mebran klavye bu tarz ürünler. Bulduğunuz klavye mebran ve eğer mebran önerisi istiyorsanız mebran önereyim size. Bu bütçeye alacağınız mekanik klavyelerin çoğundan daha uzun süre kullanırsınız ancak bir mekanik klavye performansını oyunlarda bekleyin tabi.

KS

JazRest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Mekanik hisli denilen klavye türü bildiğimiz mebran klavye türüdür. Mekanik hissi kelimesi tamamen kelimenin söylediği gibi his ki oda yaylı click sesi ile yaratılan bir his. Yani o kelime oyununa takılmayın. Bildiğiniz mebran klavye bu tarz ürünler. Bulduğunuz klavye mebran ve eğer mebran önerisi istiyorsanız mebran önereyim size. Bu bütçeye alacağınız mekanik klavyelerin çoğundan daha uzun süre kullanırsınız ancak bir mekanik klavye performansını oyunlarda bekleyin tabi.

Mebran klavye de olur rica etsem 2 ürün önerirseniz mebran ve mekanik olmak üzere. Teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mekanik :
Mebran :

Bana soracak olursanız hangisi seçerdin diye, mekaniklerdeki favorim K580 VATA ürünüdür. Eğer fazla çıkamam derseniz sanırım ben James Donkey seçerdim. Mebran klavyelerdeki favorilerim ise Cougar VANTAR ve Corsair K55 PRO ürünleri olur. Eğer ara bir öneri isterseniz ASUS ürünü önerebilirim. Razer tasarımı bana göre değil.

KS

JazRest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Mekanik :
Mebran :

Bana soracak olursanız hangisi seçerdin diye, mekaniklerdeki favorim K580 VATA ürünüdür. Eğer fazla çıkamam derseniz sanırım ben James Donkey seçerdim. Mebran klavyelerdeki favorilerim ise Cougar VANTAR ve Corsair K55 PRO ürünleri olur. Eğer ara bir öneri isterseniz ASUS ürünü önerebilirim. Razer tasarımı bana göre değil.

Öncelikle teşekkür ederim. Sanırım tercihim K580 VATA olucak bu klavyeyi görmedim daha önce aradıklarım arasında ben bu fiyat aralığında sadece rampage ve everst bulabiliyordum. Yardımınız için teşekkür ederim tekrardan iyi akşamlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri