Tuşları şeffaf mi ledler harflerden geçiyor mu yani gece kullanımı için önemli de?![]()
Rampage KB-R66 USB Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R66 USB Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R66 USB Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 373,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Rampage KB-R73 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R73 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage KB-R73 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
kullandığım klavyeler sesi vs. iyi.
Güzel insan benim önerim marka olarak Logitech olacaktır. Çünkü ben her zaman paranın hakkını veren kaliteli ürünleri tercih etmişimdir. Benim oyun konsolundan tut klavye Mouse Logitech firmasına aittir. Çünkü bu firma bu işi biliyor ve gerçekten biz tüketiciler için uğraş veriyor ve bunca yıl bozduğunu görmedim. Bir defa alacaksın tek alacaksın diyenlerdenim. Sana bütçene göre önereceğim Logitech firmasına ait marka;Merhaba bütçem 200 Max 250 klavye lazım
Olması gerekenler RGB olsun kısık değil ama bazıları çok kısık oluyor çünkü, f/p ürün olsun, ped de olursa tadından yenmez, teşekkür ederim şimdiden herkese![]()
Maalesef bu şartlar altında öğrenci olduğumu da ele alırsak bu pek de mümkün değil yine güzel yorumunuz için teşekkür ediyorumGüzel insan benim önerim marka olarak Logitech olacaktır. Çünkü ben her zaman paranın hakkını veren kaliteli ürünleri tercih etmişimdir. Benim oyun konsolundan tut klavye Mouse Logitech firmasına aittir. Çünkü bu firma bu işi biliyor ve gerçekten biz tüketiciler için uğraş veriyor ve bunca yıl bozduğunu görmedim. Bir defa alacaksın tek alacaksın diyenlerdenim. Sana bütçene göre önereceğim Logitech firmasına ait marka;
Logitech G G213 Prodigy RGB
Biliyorum bütçenin üsttün de ama dediğim gibi alınca tek almalısın ve bir kere alacaksın, tabi ki karar senin. Ben evimde zamanımda aldığım Logitech G910 Orion Spectrum RGB ve
logitech G900 Chaos Spectrum Mouse kullanıyorum. Zamanında çok ucuza almıştım şu an 4 katı artmışlar ama yaklaşık 7 yıl oldular ve bir tekleme görmedim. Tabi ki karar yine senindir
Yani biraz geçse neyse de arkadaşın söylediği bütçenin 4-5 katı öneri vermek de saçma geldi banaGüzel insan benim önerim marka olarak Logitech olacaktır. Çünkü ben her zaman paranın hakkını veren kaliteli ürünleri tercih etmişimdir. Benim oyun konsolundan tut klavye Mouse Logitech firmasına aittir. Çünkü bu firma bu işi biliyor ve gerçekten biz tüketiciler için uğraş veriyor ve bunca yıl bozduğunu görmedim. Bir defa alacaksın tek alacaksın diyenlerdenim. Sana bütçene göre önereceğim Logitech firmasına ait marka;
Logitech G G213 Prodigy RGB
Biliyorum bütçenin üsttün de ama dediğim gibi alınca tek almalısın ve bir kere alacaksın, tabi ki karar senin. Ben evimde zamanımda aldığım Logitech G910 Orion Spectrum RGB ve
logitech G900 Chaos Spectrum Mouse kullanıyorum. Zamanında çok ucuza almıştım şu an 4 katı artmışlar ama yaklaşık 7 yıl oldular ve bir tekleme görmedim. Tabi ki karar yine senindir
Merhaba bütçem 200 Max 250 klavye lazım
Olması gerekenler RGB olsun kısık değil ama bazıları çok kısık oluyor çünkü, f/p ürün olsun, ped de olursa tadından yenmez, teşekkür ederim şimdiden herkese![]()
Bunu buldum hocam ama sağ tarafta olan ç ü ğ i gibi harfler yok alınır mı sizce ?
O harflerin olmayışı rahatsız etmez ise alınır.Bunu buldum hocam ama sağ tarafta olan ç ü ğ i gibi harfler yok alınır mı sizce ?
Saçmalık değil hocam, arkadaşımız deneyimlerini belirtmiş tabiki bütçe üstü olduğu tercih etmeyebilir arkadaş ama dediği şeyler doğru bir kere aldın mı sağlam alacaksın ki öğrenci birisi için bu daha mantıklı olur,yıllarca kullanım için.Yani biraz geçse neyse de arkadaşın söylediği bütçenin 4-5 katı öneri vermek de saçma geldi bana