Klavye önerisi yapar mısınız ?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba bütçem 200 Max 250 klavye lazım
Olması gerekenler RGB olsun kısık değil ama bazıları çok kısık oluyor çünkü, f/p ürün olsun, ped de olursa tadından yenmez, teşekkür ederim şimdiden herkese :)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762

kullandığım klavyeler sesi vs. iyi.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248

kullandığım klavyeler sesi vs. iyi.
Tuşları şeffaf mi ledler harflerden geçiyor mu yani gece kullanımı için önemli de?

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Merhaba bütçem 200 Max 250 klavye lazım
Olması gerekenler RGB olsun kısık değil ama bazıları çok kısık oluyor çünkü, f/p ürün olsun, ped de olursa tadından yenmez, teşekkür ederim şimdiden herkese :)
Güzel insan benim önerim marka olarak Logitech olacaktır. Çünkü ben her zaman paranın hakkını veren kaliteli ürünleri tercih etmişimdir. Benim oyun konsolundan tut klavye Mouse Logitech firmasına aittir. Çünkü bu firma bu işi biliyor ve gerçekten biz tüketiciler için uğraş veriyor ve bunca yıl bozduğunu görmedim. Bir defa alacaksın tek alacaksın diyenlerdenim. Sana bütçene göre önereceğim Logitech firmasına ait marka;

Logitech G G213 Prodigy RGB

Biliyorum bütçenin üsttün de ama dediğim gibi alınca tek almalısın ve bir kere alacaksın, tabi ki karar senin. Ben evimde zamanımda aldığım Logitech G910 Orion Spectrum RGB ve​

logitech G900 Chaos Spectrum Mouse kullanıyorum. Zamanında çok ucuza almıştım şu an 4 katı artmışlar ama yaklaşık 7 yıl oldular ve bir tekleme görmedim. Tabi ki karar yine senindir ;)

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Güzel insan benim önerim marka olarak Logitech olacaktır. Çünkü ben her zaman paranın hakkını veren kaliteli ürünleri tercih etmişimdir. Benim oyun konsolundan tut klavye Mouse Logitech firmasına aittir. Çünkü bu firma bu işi biliyor ve gerçekten biz tüketiciler için uğraş veriyor ve bunca yıl bozduğunu görmedim. Bir defa alacaksın tek alacaksın diyenlerdenim. Sana bütçene göre önereceğim Logitech firmasına ait marka;

Logitech G G213 Prodigy RGB​

Biliyorum bütçenin üsttün de ama dediğim gibi alınca tek almalısın ve bir kere alacaksın, tabi ki karar senin. Ben evimde zamanımda aldığım Logitech G910 Orion Spectrum RGB ve​

logitech G900 Chaos Spectrum Mouse kullanıyorum. Zamanında çok ucuza almıştım şu an 4 katı artmışlar ama yaklaşık 7 yıl oldular ve bir tekleme görmedim. Tabi ki karar yine senindir ;)

Maalesef bu şartlar altında öğrenci olduğumu da ele alırsak bu pek de mümkün değil yine güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum ❤️

apollonlykos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142

Logitech G G213 Prodigy RGB​

Yani biraz geçse neyse de arkadaşın söylediği bütçenin 4-5 katı öneri vermek de saçma geldi bana

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-12-22-30-30-437_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-12-22-30-30-437_com.android.chrome.jpg
    685.2 KB · Görüntüleme: 4

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Yani biraz geçse neyse de arkadaşın söylediği bütçenin 4-5 katı öneri vermek de saçma geldi bana
Saçmalık değil hocam, arkadaşımız deneyimlerini belirtmiş tabiki bütçe üstü olduğu tercih etmeyebilir arkadaş ama dediği şeyler doğru bir kere aldın mı sağlam alacaksın ki öğrenci birisi için bu daha mantıklı olur,yıllarca kullanım için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri