- Konu Sahibi
Eyvallah hocam. Ancak fiyatları arasında fark var. Umarım modelleri karıştırmamışımdır :Shayırlı olsun hocam ama razer v2 pro alabilme şansınız varsa onu almanızı tavsiye ederim iptal edip fiyatları aynı fakat v2 pro daha iyi
Eyvallah hocam. Ancak fiyatları arasında fark var. Umarım modelleri karıştırmamışımdır :Shayırlı olsun hocam ama razer v2 pro alabilme şansınız varsa onu almanızı tavsiye ederim iptal edip fiyatları aynı fakat v2 pro daha iyi
Eyvallah hocam. Ancak fiyatları arasında fark var. Umarım modelleri karıştırmamışımdır :S
Ekli dosyayı görüntüle 25742Ekli dosyayı görüntüle 25743
Eyvallah hocam ben bir bakayım şunaBunu kast ediyordum ikiside iyi mouse üzmez bi arkaşın tavsiyesi üzerine hasteden geçtim ben de![]()
Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.248,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yok hocam aksine asiri unlu markalar tr de cok yoklar wraith e spor satiyorhotswap işini halledebileceğimi düşünmüyorum. Klavyede öneriniz var mı?
Kulaklık önerisi için teşekkür ediyorum. Mouse önerisinde bulunduğunuz markalar pek bilindik değil. İnternette baktığımda satışlarınıda göremedim. Tedarik ve garanti konusunu nasıl halledebiliriz?
Teşekkürler
Şu ürün nasıldır?
![]()
ASUS ROG STRIX FLARE II ROG NX Red Switch Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS ROG STRIX FLARE II ROG NX Red Switch Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile STRIX FLARE II/NXRD/TR ITOPYA'dawww.itopya.com
benim bi arkadaş tavsiye etti v2 prodeathadder v2 pro sahpe ile hyperx haste shape arasında dağlar varken haste alan birine v2 pro neden önerirsin ki?
Hocam aralarında özellik olarak hangi konuda fark var? Bu konuda bilgi verebilir misin? Daha sonra bu konuya görüntüleyenlere de bilgi verilmiş olur..deathadder v2 pro sahpe ile hyperx haste shape arasında dağlar varken haste alan birine v2 pro neden önerirsin ki?
sadece sensör farkı var özellik bakımından yoksa haste daha mantıklıHocam aralarında özellik olarak hangi konuda fark var? Bu konuda bilgi verebilir misin? Daha sonra bu konuya görüntüleyenlere de bilgi verilmiş olur..
o klasseyi kim önerdiyse hiç bir şey anlamadığı belliymişRazerda elime ulaştı güzel mouse haste ile detaylı farklarını bilmiyorum (bana göre hiç fark yok özellik olarak,farkedemedim.) ama razerın şarz girişi çok kötü mikro usbve şarz yerinie oturtunca çıkarması baya zor oluyo.
ben aldım baya her yerde görüyodum 350 tl ye daha iyisi yoktuo klasseyi kim önerdiyse hiç bir şey anlamadığı belliymiş
2 ay sonra aşınması sorunlu çakma mousepad, qck çok daha kaliteli iyi bir mousepad veya ikea lanespelareben aldım baya her yerde görüyodum 350 tl ye daha iyisi yoktu
yenisini alırız aşınırsa2 ay sonra aşınması sorunlu çakma mousepad, qck çok daha kaliteli iyi bir mousepad veya ikea lanespelare
belki pek hissetmezsin aşındıkça alışıcaksın aşınmasına ama sıfırını kullanınca tekrar cidden farkı hissedersinyenisini alırız aşınırsagörüntüsü hoşuma gitti sıfır fiyatının altında buldum aldım aşındıgın zaman qck ye bakarım
Qck dediğiniz steelseries qck large mousepad değil mi ? Bende onu sipariş etmiştim. Doğru bir karar almışım demekki2 ay sonra aşınması sorunlu çakma mousepad, qck çok daha kaliteli iyi bir mousepad veya ikea lanespelare
Klavye gamepower warlock Compact önerimSelamlar,
Klavye olarak mekanik bir klavye arıyorum. Mekanik klavyelerde "ğüşiçö" harfleri yok mu? Baktığım modellerde bu karakterleri göremedim. TR karakterleri de içeren mekanik klavye önerileriniz var mı? Klavyede aranan kriterler: Mekanik, kablolu, TR karakter olan
Mouse olarak "Steelseries Sensei Ten 18000 Dpı Truemove Pro Optik Rgb Oyuncu Mouse" önerildi. Bunun haricinde önerileriniz nedir? Kablolu olması tercihimdir.
Bütçe konusunda bir kısıtlama yoktur.
teşekkür ediyorum. Razer Huntsman mini sipariş ettimKlavye gamepower warlock Compact önerim
aşırı berbatKlavye gamepower warlock Compact önerim
Haste Wireless'd DPI sapma sorunu var.![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
başka önerim endgame xm2we ve hyperx haste wirelessdır
Dpi sapması aşırı büyük bir sorun değil ki firmware update ile düzeltilmiş bir durumHaste Wireless'd DPI sapma sorunu var.
Onun haricindeki tüm önerilerin gayet iyi.
Ben de öneririm aynılarını, konu sahibi aldıysa hayırlı olsun.
@Lory etiket için teşekkür ederim. <3