Öneri Klavye Ve Mouse Önerisi

KS

cfurkanx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
hayırlı olsun hocam ama razer v2 pro alabilme şansınız varsa onu almanızı tavsiye ederim iptal edip fiyatları aynı fakat v2 pro daha iyi
Eyvallah hocam. Ancak fiyatları arasında fark var. Umarım modelleri karıştırmamışımdır :S
1691959287469.png
1691959328562.png

TExisW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Eyvallah hocam. Ancak fiyatları arasında fark var. Umarım modelleri karıştırmamışımdır :S
Ekli dosyayı görüntüle 25742Ekli dosyayı görüntüle 25743
Bunu kast ediyordum ikiside iyi mouse üzmez bi arkaşın tavsiyesi üzerine hasteden geçtim ben de

KS

cfurkanx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bunu kast ediyordum ikiside iyi mouse üzmez bi arkaşın tavsiyesi üzerine hasteden geçtim ben de
Eyvallah hocam ben bir bakayım şuna

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
hotswap işini halledebileceğimi düşünmüyorum. Klavyede öneriniz var mı?
Kulaklık önerisi için teşekkür ediyorum. Mouse önerisinde bulunduğunuz markalar pek bilindik değil. İnternette baktığımda satışlarınıda göremedim. Tedarik ve garanti konusunu nasıl halledebiliriz?

Teşekkürler :)

Şu ürün nasıldır?
Yok hocam aksine asiri unlu markalar tr de cok yoklar wraith e spor satiyor

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
deathadder v2 pro sahpe ile hyperx haste shape arasında dağlar varken haste alan birine v2 pro neden önerirsin ki?

KS

cfurkanx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
deathadder v2 pro sahpe ile hyperx haste shape arasında dağlar varken haste alan birine v2 pro neden önerirsin ki?
Hocam aralarında özellik olarak hangi konuda fark var? Bu konuda bilgi verebilir misin? Daha sonra bu konuya görüntüleyenlere de bilgi verilmiş olur..

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam aralarında özellik olarak hangi konuda fark var? Bu konuda bilgi verebilir misin? Daha sonra bu konuya görüntüleyenlere de bilgi verilmiş olur..
sadece sensör farkı var özellik bakımından yoksa haste daha mantıklı

birde ağırlık shape gibi kişisel şeyler

TExisW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Razerda elime ulaştı güzel mouse haste ile detaylı farklarını bilmiyorum (bana göre hiç fark yok özellik olarak,farkedemedim.) ama razerın şarz girişi çok kötü mikro usb :( ve şarz yerinie oturtunca çıkarması baya zor oluyo.

Ekli dosyalar

• 5db5f549-8967-49bd-ab86-c6cf9621ae1a.jpg
    5db5f549-8967-49bd-ab86-c6cf9621ae1a.jpg
    185.4 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Razerda elime ulaştı güzel mouse haste ile detaylı farklarını bilmiyorum (bana göre hiç fark yok özellik olarak,farkedemedim.) ama razerın şarz girişi çok kötü mikro usb :( ve şarz yerinie oturtunca çıkarması baya zor oluyo.
o klasseyi kim önerdiyse hiç bir şey anlamadığı belliymiş

TExisW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
2 ay sonra aşınması sorunlu çakma mousepad, qck çok daha kaliteli iyi bir mousepad veya ikea lanespelare
yenisini alırız aşınırsa :) görüntüsü hoşuma gitti sıfır fiyatının altında buldum aldım aşındıgın zaman qck ye bakarım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
yenisini alırız aşınırsa :) görüntüsü hoşuma gitti sıfır fiyatının altında buldum aldım aşındıgın zaman qck ye bakarım
belki pek hissetmezsin aşındıkça alışıcaksın aşınmasına ama sıfırını kullanınca tekrar cidden farkı hissedersin

KS

cfurkanx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
2 ay sonra aşınması sorunlu çakma mousepad, qck çok daha kaliteli iyi bir mousepad veya ikea lanespelare
Qck dediğiniz steelseries qck large mousepad değil mi ? Bende onu sipariş etmiştim. Doğru bir karar almışım demekki 😅

Edit: ürün görseli;
IMG_6623.png

lucia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Selamlar,

Klavye olarak mekanik bir klavye arıyorum. Mekanik klavyelerde "ğüşiçö" harfleri yok mu? Baktığım modellerde bu karakterleri göremedim. TR karakterleri de içeren mekanik klavye önerileriniz var mı? Klavyede aranan kriterler: Mekanik, kablolu, TR karakter olan

Mouse olarak "Steelseries Sensei Ten 18000 Dpı Truemove Pro Optik Rgb Oyuncu Mouse" önerildi. Bunun haricinde önerileriniz nedir? Kablolu olması tercihimdir.

Bütçe konusunda bir kısıtlama yoktur.
Klavye gamepower warlock Compact önerim

GalaxySal450

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42

başka önerim endgame xm2we ve hyperx haste wirelessdır
Haste Wireless'd DPI sapma sorunu var.

Onun haricindeki tüm önerilerin gayet iyi.

Ben de öneririm aynılarını, konu sahibi aldıysa hayırlı olsun.

@Lory etiket için teşekkür ederim. <3

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Haste Wireless'd DPI sapma sorunu var.

Onun haricindeki tüm önerilerin gayet iyi.

Ben de öneririm aynılarını, konu sahibi aldıysa hayırlı olsun.

@Lory etiket için teşekkür ederim. <3
Dpi sapması aşırı büyük bir sorun değil ki firmware update ile düzeltilmiş bir durum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri