- Konu Sahibi
güncelleme bekliyorum işte hocam oyun arada bir yapıyor bunu malesefOyunda tekrar sorun çıkmıyorsa pek önemli değil. Sorun çıkıyorsa güncelleme beklenmesi fikrimin arkasındayım.
güncelleme bekliyorum işte hocam oyun arada bir yapıyor bunu malesefOyunda tekrar sorun çıkmıyorsa pek önemli değil. Sorun çıkıyorsa güncelleme beklenmesi fikrimin arkasındayım.
Fotoğraflarda bir 6650XT var birde GPU var ve ikisi ayrı yüzde gösteriyor , o nasıl oluyor anlamad
Hocam onu buldum Ekran kartı Fan hızının yüzdesini ayarlamışımFotoğraflarda bir 6650XT var birde GPU var ve ikisi ayrı yüzde gösteriyor , o nasıl oluyor anlamadım.
Çünkü işlemcinizde Grafik birimi yok , dedim 2.GPU ne farklı yüzdeler falan gösteriyor.Hocam onu buldum Ekran kartı Fan hızının yüzdesini ayarlamışım![]()
Çünkü işlemcinizde Grafik birimi yok , dedim 2.GPU ne farklı yüzdeler falan gösteriyor.
Bende öyle videolardan baka baka 5-6 defa yaptım artık ezber gibi bir şey oldu basit bir şey olduğundan çabuk öğreniliyor.hocam bilmediğime youtube dan videolara bakıp ayarlıyorum da ondan tekrar bakınca öğrendim ne olduğunu
![]()