Kulaklığı hoparlör olarak görüyor ses kasamıyorum

umtfrkn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bugün james donkey 720 aldım, usb çıkışlı bi kulaklık. Pcye taktım ve oyuna girdim inanılmaz kötü bi performansla karşılaştım. Sesler çok boğuk geliyor, detay seslerin çoğunu vermiyor bile. 60 tllik telefon kulaklığımın performansı bile daha iyi. Ben bu mereti 300 küsür liraya aldım yani kulaklıktan çok donanımsal bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Sorun acaba hoparlör olarak gözükmesinde mi? Kulaklık hijyen ürünü olduğu için geri iade de kabul etmiyorlar. Benim bu sıkıntıyı çözmem lazım lütfen yardımcı olun bu kulaklığı tam performansıyla nasıl kullanabilirim?..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
USB ara yüzünden bağlanan ürünler Windows tarafından Hoparlör olarak tanınır. Bu bir sorun değil 100% ürününüz kullanıma açık oluyor. Ürünün yazılımını kurup EQ ayarı ve 7.1 veya 3D ayarları ile oynamanızı tavsiye ederim.

KS

umtfrkn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
USB ara yüzünden bağlanan ürünler Windows tarafından Hoparlör olarak tanınır. Bu bir sorun değil 100% ürününüz kullanıma açık oluyor. Ürünün yazılımını kurup EQ ayarı ve 7.1 veya 3D ayarları ile oynamanızı tavsiye ederim.

oynadım hocam hiçbi şekilde memnun kalmadım. Benim anakartımın ses kartı çok iyi, galiba usb ile bağlandığı için kulaklık kendi ses kartını kullanıyor öyle mi? Yani anakartın ses kartını kullanmıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
USB ile bağladığınızda anakartın ses kartını kullanmazsınız evet.

Birde şunu deneyin belki işe yarar. Windows Ayarları > Ses konumundan sağ menüde yer alan Ses Denetim Masası ayarına tıklayın. Açılan pencerede Kayıttan Yürüt sekmesinden aktif ürününüzü seçip Özelliklerine girin. Açılan pencerede Geliştirmeler(Enhancements) sekmesine gelin ve aşağıdaki listeden Ses Yüksekliği Dengesi(Loudness Equalization) ayarını aktif edip Uygula/Tamam deyin ve kontrol edin. Eğer fark yaşarsanız ayarın Settings bölümünden ince ayar yapabilirsiniz kalın ve ince ses ayarına göre bir bara sahip bu ses ayarı.

Eğer işe yaramazsa ürün sizi tatmin etmedi diyebilirim ve bir çözüm önerim yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri