Kulaklığın ışığı yanıyor ama usb aygıtı tanınmadı hatası veriyor

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Farklı pclerde de denedim maalesef sanırım ömrünü tamamladı.James donkey 710 model kablosunu ellediğim sırada birden pcden gitti ışığı yanıyordu ama pcde kulaklık takılı değil gözüküyordu bir daha da gelmedi.Bozuldumu sizce tamir edilebilir mi ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sanırım kulaklık USB kablonuzdaki ses kartınızda bir arıza var. Tamiri garantisi varsa yapılır ama garantisi yoksa para verip yaptırmanızı tavsiye etmem ki yapılır mı onu da bilmiyorum. Tek yapacağınız şey 3.5mm JAK girişli kablo alıp yada varsa eski kulaklıklarınızda onlarda olur. Bu kablo ile kulaklık hoparlörlerini kendiniz el beceriniz varsa bağlayıp anakartınızdaki veya kasa önündeki 3.5mm JAK girişinden kullanabilirsiniz.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
dediğinz işleme örnek bir video var mı acaba ? garantisi kalmadı kulaklığın kablosu usb bu arada ama jak olur herhalde

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben kendim eski bir USB kulaklığımı böyle modifiye edip kullanmıştım o yüzden bu şekilde bir öneri yaptım. Ayrıca kulaklığım kafanıza taktığınız yerde sağ-sol hücrede 1'er adet hoparlör var. +/- 2 akım kutupları bulunuyor o hoparlörde. Siz kulaklığın varsayılan kablosunu tamamen sökeceksiniz onu kullanmayacaksınız. 3.5mm JAK girişi olan 3 kutuplu bir kabloyu o hoparlörde yer alan +/- kutuplara lehimleyip bu şekilde normal bir kulaklık gibi kullanabilirsiniz. Bir tık beceri ve elektrik bilgisi gerekiyor ama çok karmaşık değil. Eğer yapamam derseniz hiç uğraşmayın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri