Çözüldü Kulaklık çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Arkadaşlar Merhaba,

Yeni pc aldım kulaklığın jak girişini bütün girişlere takıyorum internetten yine araştırdım ama çözümünü bulamadım ses sürücüsü mü yüklemek lazım?

Anakartım Msi B550M mortar

Moderatörün son düzenlenenleri:

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Arkadaşlar Merhaba,

Yeni pc aldım kulaklığın jak girişini bütün girişlere takıyorum internetten yine araştırdım ama çözümünü bulamadım ses sürücüsü mü yüklemek lazım?

Anakartım Msi B550M mortar
evet ses sürücüsünü yükleyip deneyin. yardım etmemiz için kulaklık markasını ve ismini atarsanız yardımcı olabiliriz.

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
sürücüyü yükleyip denedinizmi ?

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
kulaklığın içinde nereye takılacağı çıkması lazım benim bildim kadaryıla eyer çıkmadysa youtube dan inceleme videosunda nerye taktıklarını görerek yapabilrisiniz.

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
kulaklığın içinde nereye takılacağı çıkması lazım benim bildim kadaryıla eyer çıkmadysa youtube dan inceleme videosunda nerye taktıklarını görerek yapabilrisiniz.
yok hocam bulamadım
1656143884851.png

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
driveri yükledim bu arada bütün girişleri de denedim olmadı ama
önerebilceğiniz bi bütün driverları kurulmasını gösteren uygulama var mı?

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
rs-out girişine ses girişini takın
mic-in tarafınada mikrofonu takın bide öyle deneyin.

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
burdan bi indirmeyi deneyin kulaklığı tanıyabilirse hem rgb kontrol etmiş olursunuz tanımazsa demekki kulaklıkta sorun vardır.

başka bilgisiyarda deneme şansınız varsa birde öyle deneyinki bilgisiyardamı sorun var kulaklıkdamı onu öğrenelim.

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
burdan bi indirmeyi deneyin kulaklığı tanıyabilirse hem rgb kontrol etmiş olursunuz tanımazsa demekki kulaklıkta sorun vardır.

başka bilgisiyarda deneme şansınız varsa birde öyle deneyinki bilgisiyardamı sorun var kulaklıkdamı onu öğrenelim.
şöyle bir şey var bu kulaklığın tek jaklı oluyor ama uzatmayı takınca mikrofon ve kulaklık girişi oluyor tek girişi kasanın önüne takınca ses geliyor ama kalitesi çok düşük birde mikrofon bozuluyor güzel ses gitmiyor

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134

iobit driver booster kullansam mı önerir misiniz?

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
hiç kullanmadım fikrim yok onla ilgili.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
peki ya biosum güncel mi onu nerden kontrol edebilrim
Başlata msinfo32 yazıp aracı çalıştırın. Açılan pencerede BIOS Sürümü/Tarihi kısmını görürsünüz. Anakartın sitesinden BETA sürümler hariç bakın güncel sürüm varsa yükseltmeyi yaparsınız.

Mikrofon çalıştı mı?

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Başlata msinfo32 yazıp aracı çalıştırın. Açılan pencerede BIOS Sürümü/Tarihi kısmını görürsünüz. Anakartın sitesinden BETA sürümler hariç bakın güncel sürüm varsa yükseltmeyi yaparsınız.

Mikrofon çalıştı mı?
hocam yaptım driveri ve windows güncellemesi yaptım oldu sağolun destekleriniz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri