Kulaklık cızırtı sorunu

bruno

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar Anker Q20  kulaklık ve TT-BA07 ses alıcı verici kullanıyorum yaşadığım sıkıntı şu TT-BA07 bilgisiyarda jack ile bağlarken bir sıkıntı yok  ama bu cihaz şarj olurkende çalışabiliyor bende sürekli şarja bağlı kalsın istiyorum micro usb ucu ba07 takıyorum diğer usb 2.0 olan ucu bilgisiyarın port taktığım zaman kulaklıktan cızırtı geliyor sürekli ama şarjı bir adaptöre takınca cızırtı yok kısaca şarjı bilgisiyar portuna takınca cızırtılı geliyor ses ama adaptöre takınca cızırtı yok nasıl çözebilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ses aktarıcının USB ara yüzünde büyük ihtimalle akım koruma yalıtımı yok. Bu yüzden elektriksel dolum sesini kulaklığa yansıtıyor olabilir. Buna yapacak pek bir şeyiniz yok diyebilirim. Farklı bir mikro USB to USB-A kablosu deneyebilirsiniz kaliteli ama 100% sorunun çözüleceğini düşünmeyin sadece bir öneri.

KS

bruno

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ses aktarıcının USB ara yüzünde büyük ihtimalle akım koruma yalıtımı yok. Bu yüzden elektriksel dolum sesini kulaklığa yansıtıyor olabilir. Buna yapacak pek bir şeyiniz yok diyebilirim. Farklı bir mikro USB to USB-A kablosu deneyebilirsiniz kaliteli ama 100% sorunun çözüleceğini düşünmeyin sadece bir öneri.

Hocam denedim hem ugreen micro usb hemde yanında gelen micro usb denedim ikisindede var usb girişi bilgisiyara takınca cızırtı geliyor ama adaptöre takınca cızırtı yok öyle çözdüm var mı tavsiyeniz başka

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri