Öneri Kulaklık Önerileriniz

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Merhabalar öncelikle herkese iyi bayramlar. Bana 100-300 tl arası kulaklık önerebilirmisiniz?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bütçe artamaz mı? Bu fiyata sadece rampage var

KS

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Bütçe artamaz mı? Bu fiyata sadece rampage var
Hocam çok fazla arttıramam ama siz önerinizi yapabilirsiniz benim için mikrofon kalitesi daha önemli video çekerken kullanmayı düşünüyorum daha çok.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam çok fazla arttıramam ama siz önerinizi yapabilirsiniz benim için mikrofon kalitesi daha önemli video çekerken kullanmayı düşünüyorum daha çok.
Gamepower fujin miydi neydi onun mikrofonu iyi ama ne kadar kaliteli bilemiyorum
Xpg precog s öneririm ama mic pek iyi değil

TolgaKus(YT)

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
eger ekran kartınız rtx bir ekran kartı ise nvidia'nın brodcast uygulaması ile mikrofonunuzu daha güzel bir hale getirirsiniz onun için

TolgaKus(YT)

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam kartım rtx değil maalesef.
anladım o zaman ya kaliteden ödün vermeniz yada mikrofondan ödün vermeniz gerekecek önce ona karar vermek lazım çünkü max 300 tl 2 si 1 arada olması imkansız ?

Testlerini izlemiştim.
anladım ben bire bir kullandım bence ayarları güzel yapılırsa iyi çalışıyor veya ekran kartı modeli ilede alakalı ola bilir ona tam birşey diyemem

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
anladım o zaman ya kaliteden ödün vermeniz yada mikrofondan ödün vermeniz gerekecek önce ona karar vermek lazım çünkü max 300 tl 2 si 1 arada olması imkansız ?

anladım ben bire bir kullandım bence ayarları güzel yapılırsa iyi çalışıyor veya ekran kartı modeli ilede alakalı ola bilir ona tam birşey diyemem
Etkili oluyordur ama bu bütçedeki bir kulaklığa ne kadar etki eder muamma

KS

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri