Öneri Kulaklık Önerisi (Nisan 2023)

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba Arkadaşlar,

Hem günlük hayata kullana bileceğim hem de bilgisayar da oyun oynarken kullana bileceğim kulaklık arıyorum. Bütçe yok kafanıza göre takılın iyi ve sağlam olsun yeter benim için.

Daha önce oyuncu kulaklığım vardı, Kafa üstü lakin onun sağ taraf dan ses gelmiyordu '' Geri İade Ettim 2 Hafta Oldu Yenisi Gelmedi Bende İptal Edip Para İadesi Aldım '' Ben bu sorunu size niye anlatım hiç bir fikrim yok yeminle konu biraz üzün olsun istedim galiba.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Merhaba Arkadaşlar,

Hem günlük hayata kullana bileceğim hem de bilgisayar da oyun oynarken kullana bileceğim kulaklık arıyorum. Bütçe yok kafanıza göre takılın iyi ve sağlam olsun yeter benim için.

Daha önce oyuncu kulaklığım vardı, Kafa üstü lakin onun sağ taraf dan ses gelmiyordu '' Geri İade Ettim 2 Hafta Oldu Yenisi Gelmedi Bende İptal Edip Para İadesi Aldım '' Ben bu sorunu size niye anlatım hiç bir fikrim yok yeminle konu biraz üzün olsun istedim galiba.
Hocam bi bütçe belirtmelisiniz yada bir sınır yoksa net bir ürün öneremem.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hee o zaman orta derece kulaklık 200 TL desek. ( Max 500-600 TL çıkarım ben )
Bu bütçede Razer tercih edilebilir diğerlerine nazaran kaliteli ürün.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Bu bütçede Razer tercih edilebilir diğerlerine nazaran kaliteli ürün.
Kanka ben bunu günlük hayata kullanamam ama bana hem günlük hayata kullana bileceğim hem de oyun oynarken kullana bileceğim kulaklık lazim.

Örnek resim;
Adsız.png

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Kanka ben bunu günlük hayata kullanamam ama bana hem günlük hayata kullana bileceğim hem de oyun oynarken kullana bileceğim kulaklık lazim.

Örnek resim;
Ekli dosyayı görüntüle 18978
Kb bu aralar biraz kafam ve bozuk yorgunum.

Maalesef kulak içi kulaklıklar oyunlarda çok iyi olmuyorlar.Öyle kaliteli değil maalesef mikrofonları.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Kb bu aralar biraz kafam ve bozuk yorgunum.

Maalesef kulak içi kulaklıklar oyunlarda çok iyi olmuyorlar.Öyle kaliteli değil maalesef mikrofonları.
Estağfurullah, kanka insanlık hali bazen benim de kafam dalgın oluyor. Attığın bağlantı geçersiz diyor. Bu arada :)

slckysnky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
kanka ben şuan bunu kullanıyorum tuf h3 var bende daha rahatım bu şekilde aklında bulunsun çok memnunum

kanka ben şuan bunu kullanıyorum tuf h3 var bende daha rahatım bu şekilde aklında bulunsun çok memnunum

kablosu örgü öyle dandik falan değil, bas konusunda çok sağlam değil ama iyi hissiyat veriyo,kulağı rahatsız etmiyo hiç. yürürken koşarker falan kulağından kıpırdamaz bile 3 farklı kulak içi ucları var, 2 tane kulakda sabitlemek için farklı boyutta slikon aparat var. oyun pc için mic-sound giriş aparatı var. mic tak çıkar en güzeli de bu

Son düzenleme:

slckysnky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Bunda mesela oyunlar da mikrofon kalitesi nasıl ses iyi gidiyor mu? gelen sesler de bozulmalar oluyor mu?
hiçbir sıkıntı olmuyo patlama cızırtı olmuyo seslerde. karşı tarafa mic düzeyi çok düzgün ağzının dibinde konuş istersen patlama yapmıyor neredeyse garip bir şekilde

Bunda mesela oyunlar da mikrofon kalitesi nasıl ses iyi gidiyor mu? gelen sesler de bozulmalar oluyor mu?
daha yeni pubg-cs go oynadım mesela ayak sesleri silah sesleri çok düzgün ve net

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhaba Arkadaşlar,

Corsair void elite rgb wireless

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
hiçbir sıkıntı olmuyo patlama cızırtı olmuyo seslerde. karşı tarafa mic düzeyi çok düzgün ağzının dibinde konuş istersen patlama yapmıyor neredeyse garip bir şekilde

daha yeni pubg-cs go oynadım mesela ayak sesleri silah sesleri çok düzgün ve net
Hocam bir sorum daha olacak sana, İznin olursa bu kullaklığı alsam Jack girişi nereye takacağım kasa üstünde 2 jack giriş yeri var.

slckysnky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Hocam bir sorum daha olacak sana, İznin olursa bu kullaklığı alsam Jack girişi nereye takacağım kasa üstünde 2 jack giriş yeri var.
hocam direk kulaklık yerine takıyosun. mic algılıyo. kasanda realtek varsa arka kısımdan da takabilirsin mic ve sond girişi olarak aparatı var 2 ye ayırıyo. ama kasa üzerinden kulaklık yerine taksanda olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri