Kulaklık Önerisi

intel_i9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar kulaklık arıyorum. İstediğim ses kasmaktan çok hikâyeli oyunlarda bana gerçekçi hissettirmesi. Dıştan ses almazsa ve sesi yüksek verirse gerçekçi olacağını düşünüyorum. Bütçem 300-400 Tl.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Merhabalar kulaklık arıyorum. İstediğim ses kasmaktan çok hikâyeli oyunlarda bana gerçekçi hissettirmesi. Dıştan ses almazsa ve sesi yüksek verirse gerçekçi olacağını düşünüyorum. Bütçem 300-400 Tl.
Belirttiğiniz bütçeye ben ara bütçe diyorum. Bütçenizi yükseltirseniz alabileceğiniz güzel modeller var.
Ama o bütçelerde "iyi" diyebileceğimiz modeller bulmak biraz zor.
Malum zamlardan sonra giriş seviye dediklerimiz bile 300 TL'den başlıyor.

Eğer şimdi değil de 3-5 hafta sonra alırım derseniz, bütçenize ekleme yapmanızı tavsiye ederim.
Ama biraz düşünün, eğer beklesek bile bütçenin artma imkanı yoksa, ona göre bir şeyler bulmaya çalışalım.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Mouse önerisi yazıyor ama açıklama kulaklık. Gamepower Luna ve Medusa alternatif olarak bakılabilir.

KS

intel_i9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mouse önerisi yazıyor ama açıklama kulaklık. Gamepower Luna ve Medusa alternatif olarak bakılabilir.
Hocam kulaklık yazdım ama mouse yazıyor. Düzelte bastım kulaklık yazıyordu. NEyse güncelledi belki düzelmiştir.

KS

intel_i9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Belirttiğiniz bütçeye ben ara bütçe diyorum. Bütçenizi yükseltirseniz alabileceğiniz güzel modeller var.
Ama o bütçelerde "iyi" diyebileceğimiz modeller bulmak biraz zor.
Malum zamlardan sonra giriş seviye dediklerimiz bile 300 TL'den başlıyor.

Eğer şimdi değil de 3-5 hafta sonra alırım derseniz, bütçenize ekleme yapmanızı tavsiye ederim.
Ama biraz düşünün, eğer beklesek bile bütçenin artma imkanı yoksa, ona göre bir şeyler bulmaya çalışalım.
Hocam bütçe bu. beklesem de değişmez.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ben Medusa'yı uzun süre kullandım. Açıkçası önermiyorum. Geçici olarak kullanılabilir.
Bu bütçelerde bende pek fazla kulaklık bilmiyorum ki. Var ama iyi değil. Ben kendim Rampage stormy kullanıyorum 180tl ye almıştım çok güzel çok rahat mesela ama nereye gitsem herkes kötülüyor.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bu bütçelerde bende pek fazla kulaklık bilmiyorum ki. Var ama iyi değil. Ben kendim Rampage stormy kullanıyorum 180tl ye almıştım çok güzel çok rahat mesela ama nereye gitsem herkes kötülüyor.
Ben Medusa yerine JD modellerini öneriyorum. Aynı kulaklık ama daha ucuz.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Kulaklık Öneri;

Bütçe arttırılabilirse;

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Hocam bütçe bu. beklesem de değişmez.
Cuma indirimlerinde JD serisinden indirimler oluyor. Düşük bütçe için onları düşünebilirsiniz.
1661691860902.png

1661691811537.png

1661691836515.png

KS

intel_i9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kulaklık Öneri;

Bütçe arttırılabilirse;
https://www.trendyol.com/redragon/scylla-h901-stereo-oyuncu-kulakligi-p-40794366 hocam sondaki ile aynı değil mi?

KS

intel_i9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kulakiçi nasıldır? Fiyatları daha uygun gibi.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
KS

intel_i9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kefilim (1 yıl kullandım) al geç hocam. şansına hala satıştaymış. öyle bir titreşim veriyor ki battlefield da kendini cephede hissediyorsun.

Bu da incelemesi:

Hocam sesi boğuk veriyor diyor sizde var mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri