Hocam zor. zorlasam maks 400 daha ucuz varsa atar mısınız?Butcene az daha eklesen harika ur. Hem giruntusu hem de özellikleriyle harika bir kulaklik. 2 aydir cok memnunum.
accutone halo 2 - Google Alışveriş
www.google.com.tr
Belirttiğiniz bütçeye ben ara bütçe diyorum. Bütçenizi yükseltirseniz alabileceğiniz güzel modeller var.Merhabalar kulaklık arıyorum. İstediğim ses kasmaktan çok hikâyeli oyunlarda bana gerçekçi hissettirmesi. Dıştan ses almazsa ve sesi yüksek verirse gerçekçi olacağını düşünüyorum. Bütçem 300-400 Tl.
Ben Medusa'yı uzun süre kullandım. Açıkçası önermiyorum. Geçici olarak kullanılabilir.Mouse önerisi yazıyor ama açıklama kulaklık. Gamepower Luna ve Medusa alternatif olarak bakılabilir.
Hocam kulaklık yazdım ama mouse yazıyor. Düzelte bastım kulaklık yazıyordu. NEyse güncelledi belki düzelmiştir.Mouse önerisi yazıyor ama açıklama kulaklık. Gamepower Luna ve Medusa alternatif olarak bakılabilir.
Hocam bütçe bu. beklesem de değişmez.Belirttiğiniz bütçeye ben ara bütçe diyorum. Bütçenizi yükseltirseniz alabileceğiniz güzel modeller var.
Ama o bütçelerde "iyi" diyebileceğimiz modeller bulmak biraz zor.
Malum zamlardan sonra giriş seviye dediklerimiz bile 300 TL'den başlıyor.
Eğer şimdi değil de 3-5 hafta sonra alırım derseniz, bütçenize ekleme yapmanızı tavsiye ederim.
Ama biraz düşünün, eğer beklesek bile bütçenin artma imkanı yoksa, ona göre bir şeyler bulmaya çalışalım.
Bu bütçelerde bende pek fazla kulaklık bilmiyorum ki. Var ama iyi değil. Ben kendim Rampage stormy kullanıyorum 180tl ye almıştım çok güzel çok rahat mesela ama nereye gitsem herkes kötülüyor.Ben Medusa'yı uzun süre kullandım. Açıkçası önermiyorum. Geçici olarak kullanılabilir.
Ben Medusa yerine JD modellerini öneriyorum. Aynı kulaklık ama daha ucuz.Bu bütçelerde bende pek fazla kulaklık bilmiyorum ki. Var ama iyi değil. Ben kendim Rampage stormy kullanıyorum 180tl ye almıştım çok güzel çok rahat mesela ama nereye gitsem herkes kötülüyor.
Model öneriniz var mı?Ben Medusa yerine JD modellerini öneriyorum. Aynı kulaklık ama daha ucuz.
Cuma indirimlerinde JD serisinden indirimler oluyor. Düşük bütçe için onları düşünebilirsiniz.Hocam bütçe bu. beklesem de değişmez.
https://www.trendyol.com/redragon/scylla-h901-stereo-oyuncu-kulakligi-p-40794366 hocam sondaki ile aynı değil mi?Kulaklık Öneri;
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
Rampage SN-RW8 COBRA 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SN-RW8 COBRA 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SN-RW8 COBRA 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 716,29 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe arttırılabilirse;
![]()
Redragon Scylla H901 Stereo Oyuncu Kulaklığı
113dB hassasiyete sahip 40 mm neodimyum yönlü sürücüler aşırı ses hassasiyeti sunarken yumuşak yastıklı kapalı kulak kapakları gelişmiş pasif gürültü yalıtımı sunar. Halo 5 Guardians, Metal Gear Solid…www.gaming.gen.tr
Hocam nereden alacağınız size kalmış ben siteleri örnek olsun diye atıyorum sonrasından siz aynı ürünü başka fiyatlara bulabiliyorsunuz.https://www.trendyol.com/redragon/scylla-h901-stereo-oyuncu-kulakligi-p-40794366 hocam sondaki ile aynı değil mi?
Bütçen çok yüksek değil.Kulakiçi nasıldır? Fiyatları daha uygun gibi.
Hocam sesi boğuk veriyor diyor sizde var mı?kefilim (1 yıl kullandım) al geç hocam. şansına hala satıştaymış. öyle bir titreşim veriyor ki battlefield da kendini cephede hissediyorsun.
![]()
Razador Rhd-01 Strong Rgb 7.1 Titreşimli Mikrofonlu Gaming Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Razador Rhd-01 Strong Rgb 7.1 Titreşimli Mikrofonlu Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu da incelemesi: