Kulaklık seçimi

Emre Türel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,bir kulaklık almak istiyorum ama 2 model arasında kaldım.
Genel anlamda müzik,oyun ve bir nebze de olsa film izleyeceğim,arctis 7 ve g pro x arasında kaldım 
bu kulaklıklar arasında hangisni tercih etmeliyim gerek ses seviyesi(bangır bangır olmucak şekile) olsun gerek mikrofonuna önem veriyorum.Hali hazırda JD 712 kullanıyorum hoporlör gibi ses veriyor.Ayrıca boş zamanlarda telefonda da kullanabileceğim bir kulaklık olmasını da isterim sizce hangisini neden tercih etmeliyim ve farklı modeller varmı bahsettiğim özelliklerde güzel ürünler ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
SS ürünlerinin neredeyse hepsini denemiş birisi olarak ben SS ürünlerinin kulaklıklarına genel olarak önermem. Bence fiyatlarını hakkeden bir performans ve kaliteleri yok. Ama kulaklık işi tamamen kişiseldir bana iyi gelmeyen şey size iyi gelebilir bu yüzden direkt olarak almayın o ürünü demiyorum. SS AC 7 alabilirsiniz ama benim önerim size Logitech G PRO X yada XPG Precog ürününü alın. Bu 2 ürünü denemiş birisi olarak beni oldukça etkileyen ürünler olduğunu söyleyebilirim. XPG ürünü özellikle en son denediğim ürünlerden birisidir Logitech G PRO X ürünü ile direkt yarışır hatta kafa karıştırır o derece iyi bir ses kalitesi ve mikrofon kalitesi var. Bu önerdiğim 2 üründe çok iyidir kararı bu 2 üründen yana kullanın derim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri