Kulaklık Tercihim Hangisi Olmalı ?

Kulaklık Tercihim Hangisi Olmalı ?

• https://www.itopya.com/epos-sennheiser-gsp-350-oyuncu-kulakligi_u10005

Kullanılan: 0 0.0%
  • https://www.hepsiburada.com/adata-xpg-precog-7-1-surround-siyah-oyuncu-kulaklik-0cvb-xpg-06-002474-p

Kullanılan: 1 20.0%
  • https://www.itopya.com/corsair-hs80-wireless-dolby-atmos-rgb-siyah-gaming-kulaklik_u14436

• https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-flight-s-kablosuz-oyuncu-kulaklik-hx-hscfs-sg-ww-p-HBV00000

Kullanılan: 2 40.0%
  • https://www.itopya.com/epos-sennheiser-gsp-500-oyuncu-kulakligi_u12048

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Arkadaşlar yakın zamanda gaming kulaklık almak istiyorum. Uğur hocama danıştım ve onun önerdiği modeller arasında günlerdir gidip geliyorum. İşin içinden çıkamadım. Modelleri ekleyeceğim. Kullanan, bilen ve duyan arkadaşlar tercihlerini belirtirse bende ona göre karar vereceğim. Eminim her model iyidir ama ben parasını vermişken en iyisini almaya çalışıyorum. Kulaklığı alma amacım yüksek ve kaliteli ses. Ayrıca ses kasmalı oyunları çok fazla oynuyorum.

Son düzenleme:

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Arkadaşlar yakın zamanda gaming kulaklık almak istiyorum. Uğur hocama danıştım ve onun önerdiği modeller arasında günlerdir gidip geliyorum. İşin içinden çıkamadım. Modelleri ekleyeceğim. Kullanan, bilen ve duyan arkadaşlar tercihlerini belirtirse bende ona göre karar vereceğim. Eminim her model iyidir ama ben parasını vermişken en iyisini almaya çalışıyorum. Kulaklığı alma amacım yüksek ve kaliteli ses. Ayrıca ses kasmalı oyunları çok fazla oynuyorum.
Hocam linkleri buraya eklerseniz daha iyi olur. birde 2. ve 4. link açılmıyor.

Mev1oz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bence hyperx modelini alabilirsiniz. Ben şu zamana kadar çok kulaklık kullandım ama hyperx kalitesini hiçbir yerde alamadım.

MFTEK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben sadece şunu söyleyeyim çok tekniğinden anlamam hyperx cloud 2 kullanıyorum çok iyi kulaklık ama pedler yana yatmadığı için boynuna aldığında hiç rahat değil. Taner Hocanın hep söylediği bir konu bence de çok önemli kesinlikle dikkate al.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Xpg Precog'un videosunu yakın zamanda izlemiştim. Üzerinde elektrostatik sürücüler bulunuyor normal hoparlörlerinin yanında. Kalite skalası olarak normal hoparlörleri herkes yapabilir. Kalitelisi de yapılabilir ucuzu da. Ama elektrostatik hoparlör yapmanın kalite skalası çok yukarıda. Şekil itibarı ile çok iyi bir dizayna sahip olmasa da teknik özellikleri bakımından çok iyi bir kulaklık olduğu kesin. Sadece hertz değer aralığına baksak bile anlayabiliyoruz bunu. 5Hz-50KHz aralığında. Bence mükemmel değerler. Genelde kulaklıklarda en iyimser genellemeyle 15Hz-40KHz görebiliyoruz. O da her kulaklıkta değil tabi. Konfor da önemli. Kulaklık dıştan bakınca yuvarlak. Fakat kulak içi yastıklar ovalimsi yapıda. Bu da konforu arttırıyor. Hayırlı olsun şimdiden :)

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
1 hafta önce de xpg summoner mekanik klavyeyi aldım. Gerçekten güzel ürün yapmışlar. Hissiyatı vs çok iyi . İşte kulaklık konusunda cidden seçim yapmak çok zor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben üzerine tekrar yorum yapmayacağım. Üzerine o kadar özelden konuştuk zaten. Ayrıca ROG DELTA RGB önerisi vardı o listede bu kulaklıkların dengiydi onu elediniz mi?

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Hocam sizin önerinize göre GSP 500 modelini ilk sıraya koydum. Sadece her ürünü günlerdir inceliyorum, videolarını izliyorum ve hepsi çok iyiler. Hiç bu kadar zorlanmamıştım bir ürün alırken. Son kez kararım otursun diye kullanan arkadaşlar varsa onların fikirlerini dinlemek istedim. Sıralamam gps500>asus rog delta> adeta. Bu 3 ürün arasında gidip geliyorum. ROG deltayı elemedim koymayı unutmuşum buraya.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Anladım tamamdır. Aslında ASUS ve GSP500 ürünlerini İtopya varsa çevrenizde gidip kontrol edebilirsiniz. ADATA ürünü mağazada gözlemleyebileceğiniz bir firma bilmiyorum.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Maalesef doğu görevindeyim ve bulunduğum bölgede herhangi bir teknoloji mağazası bile yok. Zaten olsa direk denerim. Gönlüm GSP modelinde, hatta modellerinde. Firmanın ses konusunda yaptığı çalışmalar belli zaten. 350 ve 500 modeli arasındaki fiyat farkına değer diyorsanız 500 ü alacam artık incelemekten sıkıldım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Değer farka 500 modelini öneririm.

Bu arada doğu görevindeyim derken asker misiniz? Hayırlı görevler ve teskereler diliyorum, şimdiden.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
O zaman o modeli alıyorum hocam. Emeğiniz için teşekkür ederim . Yok hocam asker değilim, öğretmenim :) Burada ürünlere ulaşmak zor olduğu için al iade et olayları çok sıkıntı. Bulunduğum yerde kargo şirketleri günlük gelip gidiyor, ayrıyeten ofisleri yok .

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
O zaman o modeli alıyorum hocam. Emeğiniz için teşekkür ederim . Yok hocam asker değilim, öğretmenim :) Burada ürünlere ulaşmak zor olduğu için al iade et olayları çok sıkıntı. Bulunduğum yerde kargo şirketleri günlük gelip gidiyor, ayrıyeten ofisleri yok .
Anladım, öğretmenlikte zor hayırlı görevler.

Vallahi kargo konusu ülkemizde cidden sıkıntı. Bazen çok iyi oluyorlar bazen de cidden berbat iş yapıyorlar. Bir şey diyemeyeceğim bu yüzden kargo şirketleri konusunda.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Teşekkür ederim hocam.
Hocam birde kargonun içinde ne var ,değeri ne kadar vs hiç düşünmeden rasgele bir yere bırakıp gelin oradan alın diyorlar. Hayatımda bundan kötüsünü görmedim. 2 yıldır buradayım evime kargo gelmedi daha.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Teşekkür ederim hocam.
Hocam birde kargonun içinde ne var ,değeri ne kadar vs hiç düşünmeden rasgele bir yere bırakıp gelin oradan alın diyorlar. Hayatımda bundan kötüsünü görmedim. 2 yıldır buradayım evime kargo gelmedi daha.
Cidden sıkıntılıymış o nasıl iş ya. Tam şikayetlik durum.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Sabah ürünü alıyordum kart bilgilerimi girdim ama itopyada halkbank kredi kartlarına taksit yapamadıkları için alamadım :mad:

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Başka sitede o fiyatlarda olsa oradan alacağım hocam. Zaten biliyorsun bu ay 900 TL'ye fare, 1200 TL'ye klavye aldım. Tek seferde 2300 ödemek zor baya. Ne yapsam alamıyorum diye diğer modellere mi yönelsem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri