Size önerdiğim tüm ürünler F/P olarak oldukça iyi ürünlerdi. Farklı bir seçeneğe yönelebilirsiniz ROG DELTA RGB - 2.149 TL halen daha en iyi seçeneklerden birisi yada ADATA XPG RPECOG modeli.
Genelde diye bir kavram yok fiyat konusunda. Amazon.com.tr adresinde daha dün önerdiğim anakart bu gün 1500 TL zamlanmış. Olabiliyor böyle şeyler. İndirim olayına gelirsek Sennheiser markasının ürünleri İtopya firmasında çok fazla var belki firmaya özel bir fiyatlandırma olabilir.Hocam sıkıntı yaşarsam amazon gibi sağlam muhatap olsun istiyorum. biliyorsunuz mağduriyet bölgesindeyim zaten. Attığınız modellerin hepsini amazonda arıyorum. GSP500 2900 TL . Fark bu kadar olmasa hemen oradan alacam. Anlamadığım bir diğer noktada amazon normalde uyguna satar bu sefer baya pahalı.
Aynı klavyeden yazı yazıyorum. Mükemmel bir klavye gerçekten de1 hafta önce de xpg summoner mekanik klavyeyi aldım. Gerçekten güzel ürün yapmışlar. Hissiyatı vs çok iyi . İşte kulaklık konusunda cidden seçim yapmak çok zor.
Tek sıkıntı fiyat iyi , taksit yok . Bekleyelim bakalım başka sitede düşer miGenelde diye bir kavram yok fiyat konusunda. Amazon.com.tr adresinde daha dün önerdiğim anakart bu gün 1500 TL zamlanmış. Olabiliyor böyle şeyler. İndirim olayına gelirsek Sennheiser markasının ürünleri İtopya firmasında çok fazla var belki firmaya özel bir fiyatlandırma olabilir.
Bu bir üst modeli güzel inmiş gibi bunu değerlendirin derim. Kaçırmayın yani.!!!Hocam önerdiğiniz ürün gaming gecesinde indirimde ;
![]()
ASUS ROG Delta S RGB USB-C 7.1 Surround Kablolu Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
ASUS ROG Delta S RGB USB-C 7.1 Surround Kablolu Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklık fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bakın çok soru soruyorsunuz sonra ürünlerin fiyatı yükseliyor. Hepsi başarılı ürünler pişman etmez kolay kolay. Bence son 2 ürün kalmışken alın ürünü.hocam heyecan yaptım . GSP 500 almadım diye pişmanlık yaşamam sanırım değil mi ?