Kulaklıkla Ilgili Yardım Almam Lazım

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Arkadaşlar bütçem Max 1.1 1.2k falan anakartım a320 normalde v2x düşünüyordum ama anakarttan dolayı sorun olacağını söyledi birkaç arkadaş USB versiyonuda stokta yok ve 1.5 k falan sizce ne yapmalıyım xpg falan alsam nasıl olur ondada performans kaybı yaşarmıyım sizce ne yapmalıyım ekipman için 3k bütçem var Mouse
Gaming kulaklık
Kulak İçi kablosuz kulaklık
Gamepad
Mousepad
Önerileriniz bekliyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Arkadaşlar bütçem Max 1.1 1.2k falan anakartım a320 normalde v2x düşünüyordum ama anakarttan dolayı sorun olacağını söyledi birkaç arkadaş USB versiyonuda stokta yok ve 1.5 k falan sizce ne yapmalıyım xpg falan alsam nasıl olur ondada performans kaybı yaşarmıyım sizce ne yapmalıyım ekipman için 3k bütçem var Mouse
Gaming kulaklık
Kulak İçi kablosuz kulaklık
Gamepad
Mousepad
Önerileriniz bekliyorum
Mouse- Hyperx haste
Mousepad- Qck+ large
Kulaklık- Anker p2i
Gamepad- f310

@Syqex aynı anakart ile memnun olduğunu belirtti

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Anakart aynı değil ama ses kartı aynı. Uygulaması biraz karışık geldi ama sesi güzel veriyor. Mikrofonu zaten mükemmel.
Kullanılır yani değilmi hocam bir sorun yaşamam önceden 200 TL lik bim kulaklığı kullanıyordum

Ha ben anakart anlamışım :D ses yongası aynı ise pek değişiklik olmaz zaten
Hocam haste bütçemi biraz aşıyor V2 mini düşünüyorum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kullanılır yani değilmi hocam bir sorun yaşamam önceden 200 TL lik bim kulaklığı kullanıyordum

Hocam haste bütçemi biraz aşıyor V2 mini düşünüyorum
Kullanılır. Ben Aorus H5 kullanıyordum buna geçtim , gerçekten fark var. Dünle bugün arasında Valorant için bir fark var sadece. Uygulamasını galiba ben çözemedim silah sesleri biraz değişik geldi.

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Kullanılır. Ben Aorus H5 kullanıyordum buna geçtim , gerçekten fark var. Dünle bugün arasında Valorant için bir fark var sadece. Uygulamasını galiba ben çözemedim silah sesleri biraz değişik geldi.
Hocam tak kullan yapsam ne olur kötümü gelir sesler 7.1 desteklemiyor diye biliyorum zaten ama ses kasması güzeldir inş

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Blackshark V2 X nasıl 7.1 desteklemiyor? Destekliyor diye biliyorum. Kutudan kart çıkıyor size anlatıyor. Uygulaması var.
Ha ben yanlış biliyorum ozaman pardon

Destekliyor evet, 7.1 yazılımı var. Silah sesleri değişik derken kötü mü yoksa öncekine göre farklı mı
Hocam alacağım aldıktan sonra ayar için yardımcı olabilirmisin

Destekliyor evet, 7.1 yazılımı var. Silah sesleri değişik derken kötü mü yoksa öncekine göre farklı mı
Hocam birde depolama almak istiyorum sizce HDD mi ssd mi almalıyım 1tb düşünüyorum tavsiyeniz varmıdır f/p olacak şekilde

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ha ben yanlış biliyorum ozaman pardon

Hocam alacağım aldıktan sonra ayar için yardımcı olabilirmisin

Hocam birde depolama almak istiyorum sizce HDD mi ssd mi almalıyım 1tb düşünüyorum tavsiyeniz varmıdır f/p olacak şekilde
Ayarları paylaşılmıştı atarım ben tekrardan, ssd alın derim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri