Kulaklıkta Boğuk ses sorunu

gameturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
herkse merhaba 1 hafta önce TT eSPORTS SHOCK Black aldım fakat son 2 gündür boğuk ses gelmeye başladı hiçbiryerde çözümünü bulamadım yardımcı olurmusunuz arkadaşlar jakları vs kontrol ettim herhangibi sıkıntıda yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer driver bi işe yaramaz ise. Başlata Ses aygıtlarını yönet yazıp girermisin açılan pencerede Hoperlör 'e çift tıkla sonra açılan pencerede Geliştirmeler sekmesinde Tüm ses efktlerini devredışı bırak seçeneğini tıkla ve Anlık mod kutusunu işaretli ise devre dışı bırak. Sonrasında Gelişmiş sekmesinde 16 bit, 48000 Hz (DVD Kalitesi) ayarını seç özel kullanım modu kısmındaki kutular işaretli olsun. Uzamsal Ses sekmesindeki ayarı Kapalı duruma getir ve 7.1 Ses kutusunu boş bırak Uygulaya tıkla ve sekmeleri kapat. Sonra kullandığın ses yönetcisinin programını aç ve ses konfigürasyonu ayarının Stereo olduğundan emin ol. Eğer bunları yapamaz isen bana fotoğraflarını at tüm söyledğim ayarların ben bir kontrol edeyim. Ona göre yönlendiririm.

KS

gameturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Attığım linkten girerek driver yükleme işlemini gerçekleştiriniz sorununuz çözülecektir.Çözülmez ise başka bir pcde de deneyin eğer hala aynı ise satıcı ile iletişime geçmeniz gerekir

http://www.ttesports.com/productPage.aspx?p=63&g=ftr#.WoRwm-aWSUk

bu linkte ürünün linki var ben yazılımını bulamadım rica etsem bir siteyue yükliyip atarmısınız ?

linki buldum teşekkürler şu an indiriyorum inşallah sorun düzelir

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
gameturk' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:
Attığım linkten girerek driver yükleme işlemini gerçekleştiriniz sorununuz çözülecektir.Çözülmez ise başka bir pcde de deneyin eğer hala aynı ise satıcı ile iletişime geçmeniz gerekir

http://www.ttesports.com/productPage.aspx?p=63&g=ftr#.WoRwm-aWSUk

bu linkte ürünün linki var ben yazılımını bulamadım rica etsem bir siteyue yükliyip atarmısınız ?

linki buldum teşekkürler şu an indiriyorum inşallah sorun düzelir

sorun çözüldümü ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben zaten böyle bir sorun olacağını düşünmüyordum. Link bulamadığın için linki verdim dediğim ayarları kontrol etmişmiydin acaba? Birde mikrofon takılımı acaba hem mikrofon hem kulaklık aynı ayda takılı ise mikrofonu çıkartıp denedinmi?

KS

gameturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yazılımı indirdim fakat bazı özellikleri engelliyor nedense aktif edemiyorum bu arada sorunum hala cözülmedi şu an ekolayzeri rock a alıp ortamıda oda yaptım biraz netlik sorunum çözüldü ama ses az oluyor bu seferde

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Realtek mi kullanıyorsun? Eğer Realtek ise Çevre adlı bir ayar bölümü var Realtek programında onu devre dışı bırak. Ayar ile ilgili bir problem gibi geldi bana.

KS

gameturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
realtek kullanıyorum sorun orda değil hatta daha önce devre dışı idi bi kac ufak ayar cektim ses netleşti ama kısıldı

KS

gameturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sorun çözüldü teşekkürler 1 gün kulaklığı cıkarıp telefona taktım geri taktığımda sorun cözüldü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri