Öneri Kule Tipi Fan Önerisi I5 11400F

xmrkiller4

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

YAVUZKAGAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Merhaba kule tipi fan önerisi verir misiniz işlemci i5 11400f kasa linkini bırakıyorum
12400F'i stres testinde 60 derecede tutuyor ve çok sessiz tavsiye ederim.

KS

xmrkiller4

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Önerilen soğutucu alınabilir ama ARGB olan modelini alın bence.

Hocam bu stok fanı çıkardığım sokete taksam yeterli güç gelir değil mi 4 pin olarak ekstra molex bağlantısı çekmeme gerek var mı psu dan yoksa anakarttaki stok fanın takıldığı pine taksam yeterli gücü sağlar mı bu fan ve rgb için

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam bu stok fanı çıkardığım sokete taksam yeterli güç gelir değil mi 4 pin olarak ekstra molex bağlantısı çekmeme gerek var mı psu dan yoksa anakarttaki stok fanın takıldığı pine taksam yeterli gücü sağlar mı bu fan ve rgb için
Yeterli gücü sağlar diye biliyorum. CPU fana taksanız yeterli olur.

YAVUZKAGAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Gerek yok sadece CPU fandan guc yetiyor ama argb olanmi icin anakarttaki 3 pin argb soketi de gerekli

KS

xmrkiller4

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Gerek yok sadece CPU fandan guc yetiyor ama argb olanmi icin anakarttaki 3 pin argb soketi de gerekli
Anakart Asus prime h510m e cpu fan soketi de 4 pinli anakartta, zaten stock fan bile 4 pinli olarak takılı. Şimdi o stock fanı çıkardığım sokete bu aldığım kule tipi fanı taktığımda yeterli gücü anakart verir mi sorum buydu sadece pinleri 4 zaten aynı

steffen61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

steffen61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
214 xt aldım ama ramden dolayı fanı sığmıyor arka dönük şekilde taksam sorun olurmu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri