Kule Tipi Soğutucu Takarsam ne olur?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
onu nasil yapabiliriz
Hocam iki fan da aynı duruş pozisyonunda olsun. Yani Dark yazısı aynı hizada ve şekilde olsun. Dediğim gibi ürünleri 90 derece döndürüp deneyin. Yani sağa veya sola döndürerek montajlayın. Bunun dışında bir tavsiyem yok maalesef.

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Hocam iki fan da aynı duruş pozisyonunda olsun. Yani Dark yazısı aynı hizada ve şekilde olsun. Dediğim gibi ürünleri 90 derece döndürüp deneyin. Yani sağa veya sola döndürerek montajlayın. Bunun dışında bir tavsiyem yok maalesef.
denedim fakat olmuyor kral :(

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
denedim fakat olmuyor kral :(
Maalesef başka bir önerim bulunmuyor. Darkın servisiyle veya distribütörüyle görüşmeyi deneyebilirsiniz. Sıcaklık idealse sorun olacağını sanmıyorum. Başta dediğim gibi belki öndeki fan, egzoz fana hava gönderdiği için hızını yükseltiyor olabilir.

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Maalesef başka bir önerim bulunmuyor. Darkın servisiyle veya distribütörüyle görüşmeyi deneyebilirsiniz. Sıcaklık idealse sorun olacağını sanmıyorum. Başta dediğim gibi belki öndeki fan, egzoz fana hava gönderdiği için hızını yükseltiyor olabilir.
evet bende öyle tahmin ediyorum acaba normal sesi buda bana mı farklı geliyor anlamadım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri