onu nasil yapabilirizDerece değiştirip deneyerek bir ihtimal doğru ayar bulunabilir. Hatayla ilgili başka bir fikrim yok maalesef.
onu nasil yapabilirizDerece değiştirip deneyerek bir ihtimal doğru ayar bulunabilir. Hatayla ilgili başka bir fikrim yok maalesef.
Hocam iki fan da aynı duruş pozisyonunda olsun. Yani Dark yazısı aynı hizada ve şekilde olsun. Dediğim gibi ürünleri 90 derece döndürüp deneyin. Yani sağa veya sola döndürerek montajlayın. Bunun dışında bir tavsiyem yok maalesef.onu nasil yapabiliriz
denedim fakat olmuyor kralHocam iki fan da aynı duruş pozisyonunda olsun. Yani Dark yazısı aynı hizada ve şekilde olsun. Dediğim gibi ürünleri 90 derece döndürüp deneyin. Yani sağa veya sola döndürerek montajlayın. Bunun dışında bir tavsiyem yok maalesef.
Maalesef başka bir önerim bulunmuyor. Darkın servisiyle veya distribütörüyle görüşmeyi deneyebilirsiniz. Sıcaklık idealse sorun olacağını sanmıyorum. Başta dediğim gibi belki öndeki fan, egzoz fana hava gönderdiği için hızını yükseltiyor olabilir.denedim fakat olmuyor kral![]()
evet bende öyle tahmin ediyorum acaba normal sesi buda bana mı farklı geliyor anlamadımMaalesef başka bir önerim bulunmuyor. Darkın servisiyle veya distribütörüyle görüşmeyi deneyebilirsiniz. Sıcaklık idealse sorun olacağını sanmıyorum. Başta dediğim gibi belki öndeki fan, egzoz fana hava gönderdiği için hızını yükseltiyor olabilir.
İnceleme videolarını izleyip ona göre yorumlayın bakalım hocam. Ters şekildeyken o etki olmadığı için kulağınız eski duruma alışmış olabilir.evet bende öyle tahmin ediyorum acaba normal sesi buda bana mı farklı geliyor anlamadım