Soru Kyspersky Preium Alınmalı Mı ?

Eren06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Dostlarım kardeşlerim . modların tavsiyesiyle kyspersky indirdim ve tarattım . işini iyi yapıyor gibi . buna premium almak lazım mı yoksa hep free kullanabiliyoz mu ? preimium key konusunda yardımcı olucak varmı ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bence premium almaya gerek yok. Sürekli Free kullanılıyor mu bilmiyorum ama normal kullanıcı için premium gereksiz gibi.

KS

Eren06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Bence premium almaya gerek yok. Sürekli Free kullanılıyor mu bilmiyorum ama normal kullanıcı için premium gereksiz gibi.
Gene canım modaratörüm cevap vermiş valla :D sen kralsın . ayarlar a baktım 1 yıl kullanma süresi vermiş gösteriyor bana . ama 100 tl ye premıum var tek kişilik . onun espirisi ne acaba

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Gene canım modaratörüm cevap vermiş valla :D sen kralsın . ayarlar a baktım 1 yıl kullanma süresi vermiş gösteriyor bana . ama 100 tl ye premıum var tek kişilik . onun espirisi ne acaba
Sitesinde belirtiyor.

1683911287543.png

KS

Eren06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Eğer resmi bir iş veya önemli bilgiler , önemli bilgisayarlar için bakmıyorsanız gerek yok diye düşünüyorum.
yok yok ev hali. oyun indirme torrent olarak vs . dısardan usb ile virüs gelebilir . bu kadar yani . sadece oyun pc si

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri