Gene canım modaratörüm cevap vermiş vallaBence premium almaya gerek yok. Sürekli Free kullanılıyor mu bilmiyorum ama normal kullanıcı için premium gereksiz gibi.
Sitesinde belirtiyor.Gene canım modaratörüm cevap vermiş vallasen kralsın . ayarlar a baktım 1 yıl kullanma süresi vermiş gösteriyor bana . ama 100 tl ye premıum var tek kişilik . onun espirisi ne acaba
cahilliğime ver . anlamadım . bu tik li şeyleri zaten veriyor
Eğer resmi bir iş veya önemli bilgiler , önemli bilgisayarlar için bakmıyorsanız gerek yok diye düşünüyorum.cahilliğime ver . anlamadım . bu tik li şeyleri zaten veriyorsen gerek yok dıyosan yoktur
![]()
yok yok ev hali. oyun indirme torrent olarak vs . dısardan usb ile virüs gelebilir . bu kadar yani . sadece oyun pc siEğer resmi bir iş veya önemli bilgiler , önemli bilgisayarlar için bakmıyorsanız gerek yok diye düşünüyorum.
Dediğim gibi bence premium gereksiz. Torrent kullanmamanızı öneririm. Korsana destek vermiyoruz , sıkıntılı.yok yok ev hali. oyun indirme torrent olarak vs . dısardan usb ile virüs gelebilir . bu kadar yani . sadece oyun pc si