Lan Bağlantısı Kısa Süreliğine Gidip Geliyor

sinanberk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar

Asus z170 Pro Gaming anakart kullanıyorum, bilgisayarı 2 ay kullanmamıştım 2 ay sonra tekrar açtığımda Lan bağanlısı arada sırada (5-15 dakika da bir) gidip geliyor, seste internetten bağımsız olarak ara sıra cızırtı takılma ve mouse da takılma oluyor ramleri teker teker denedim ramlerde problem yok. Problem neyden kaynaklı olabilir? (3 farklı lan kablosu denedim ve McAfee ile tam tarama gerçekleştirdim problem çıkmadı.)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
LAN bağlantısı sürücünüzün ve ses kartı sürücünüzün güncel sürümlerini kullandığınızdan emin olun. Bazı yazılımlar var bunun için daha kolay olur kullanması. Ama önce LAN (Ağ Sürücüsü) ve Sound (Ses sürücüsü) bu sürücüleri kalıntıları kalmayacak şekilde kaldırın.

Kaldırma araçları ( Ücretsiz sürümleri pek işe yaramıyorlar. Ya ucuza key bulun yada nette paylaşılan Promosyon keyler oluyor onlardan bulun. Crack atmayın sisteme zarar verebilirsiniz tavsiye etmem. )

1. IObit Uninstaller ( Ayda bir indirimleri oluyor ben öyle satın aldım çok memnunum neredeyse 4 yılldır kullanıyorum. )
  2. Revo Uninstaller
  3. CCleaner

Güncelleme araçları ( Numaralı olanların Free olarak fena iş çıkartmıyorlar. Eğer sürücüyü bulmazlarsa aşağıdaki ücretli yazılımlara bakabilirsiniz. Yukarıdaki gibi nette paylaşılan Promosyon keyler oluyor onlardan bulun. Crack atmayın. )

1. Driver Easy
  2. DriverIdentifier
  3. Snappy Driver Installer
  4. DriverPack

Sonuçları paylaşırsınız.

KS

sinanberk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lan driverini güncelledim düzelmedi, modemi değiştirdim düzeldi fakat ses teki sıkıntı düzelmedi şimdi de sağ taraftan daha fazla ses gelmeye başladı ama usb kulaklıkta bu problem yok.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ses ayarlarınız ile alakalı bir durum gibi duruyor. Şöyle yapabilirsiniz, Windows 10 Ayarlar / Sistem / Ses bölümüne gelin ve Ses altından Çıkış cihazınızı seçin yazıyor buradan önce JAK ile bağladığınız cihazı seçin ve sonrasında Sol kısımda İlgili Ayarlar bölümünden Ses Denetim Masası ayarlarına tıklayın ve açılan pencerede JAK ila bağladığınız aygıta çift tıklayın. Yine açılan pencerede Düzeyler sekmesine gelin ve Denge ses özelliklerine tıklayıp sağ ve sol kulak için düzeyleri son kısıma çekin ve Tamam/Uygula/Tamam diyerek sekmeleri kapatın işe yaramaz ise JAK ile bağladığınız kulaklığın ses ayarları için anakart ses kartı yazılımınızdan sekmelerinin SS görüntülerini paylaşın bakalım ayarlarınızda bir sorun var mı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri