LANET KOD 43

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam şu yöntemi denermisiniz işe yarayıp yaramadığı hakkında geri dönüş sağlarsanız başka yolları deneyelim

Denetim Masası\Donanım ve Ses\Aygıtlar ve Yazıcılar bölümüne girip Aygıt Yöneticisi'ni açınız ve sorunlu aygıta sağ tıklayıp Sürücü yazılımını güncelleştir

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam erkan kartı sürücülerini tamamen silip yeniden kurmayı deneyelim bir de kaldırdıktan sonra pc yi yeniden başlatıp ondan sonra sürücüleri kendi sitesinden indirin

KS

Barış Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Onuda denedim hocam o da sorunumu çözmedi

Lütfen birisi yardımcı olsun

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
Barış Yıldırım' Alıntı:

renkli punto ile yazılmış olan ' Bu ' kelimesine tıklarsanız görürsünüz  :)

Ben gerçekten şaka yaptığını sanmıştım. :) Bu yüzden açıklama gereği duymadım k.bakmayın benim bu tür şeyleri ciddiye alamam gerek galiba bundan sonra...

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
:)
ugur.gozaydin' Alıntı:
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
renkli punto ile yazılmış olan ' Bu ' kelimesine tıklarsanız görürsünüz  :)

Ben gerçekten şaka yaptığını sanmıştım. :) Bu yüzden açıklama gereği duymadım k.bakmayın benim bu tür şeyleri ciddiye alamam gerek galiba bundan sonra...

:) :D :rolleyes:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Barış Yıldırım' Alıntı:
Sorunum Hala Çözülemedi :(

Videodaki adamın yapıtığından çözüme ulaşan bir sürü kişi var alttaki yorumlarda ve videoyu bulduğum reddit te işe yaradığını okudum hiç olumsuz sonuç yoktu.

Bu sitede çözüm olabileceğini yazmış bunları denermisin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorun sürücü ile alakalı bu zamana kadar söylediklerim ve videolardakiler bir işe yaramadı ise Format atacaksın. Ama önce birde şunu denermisin. Bu linkteki videodaki program ile E.Kartı sürücüsünü kaldır sonra yeniden güncel sürüyü indir ve kur. Olmaz ise Format atman gerekecek gibi benden bu kadar açıkcası k.bakma.

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sorun sürücü ile alakalı bu zamana kadar söylediklerim ve videolardakiler bir işe yaramadı ise Format atacaksın. Ama önce birde şunu denermisin. Bu linkteki videodaki program ile E.Kartı sürücüsünü kaldır sonra yeniden güncel sürüyü indir ve kur. Olmaz ise Format atman gerekecek gibi benden bu kadar açıkcası k.bakma.

DDU ile sildikten sonra ccleaner ile regedit kayıtlarınıda temizlemeyi denediniz mi ? Birde DDU ile sildikten sonra eliniz ile de bir kontrol edermisiniz hocam kalıntı dosya var mı diye.

KS

Barış Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi bu sorun 2 veya 1.5 hafta önce kendiliğinden çözüldü 2 3 gün kaldı en son mavi ekran verdi ve açtığımda ekran kartı aynı durumdaydı bu durum benim bilgisayarıma 1 veya 2 ay öncede oldu yani bu oluyor sürekli kendiliğinden oluyor kendiliğinden bozuluyor bunun nedeni nedirki acaba?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri