LANET KOD 43

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bir şunu deneyelim bakalım: cmd yi yönetici olarak çalıştırıp dism.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth bu komutu çalıştıralım eğer sonuç vermezse imkanınız var ise format atmayı deneyiniz hocam.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

Barış Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi packard bell pişmanlıkmış ben onu anladım lanet marka halâ çözülmedi bilgisayarı kırıp atıcam şimdi

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Barış Yıldırım' Alıntı:
Abi packard bell pişmanlıkmış ben onu anladım lanet marka halâ çözülmedi bilgisayarı kırıp atıcam şimdi

Hocam formatı denediniz mi? Birde marka kötülemesi doğru değil bence teknolojik aletler bunlar size sorunsuz çıkar bana sorunlu şanstır bu biraz kaldı ki direkt donanımsal bir durum olduğunu bilmediğimiz halde denmesi daha kötüdür bana göre.

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Barış Yıldırım' Alıntı:
Formatda denendi reis

O zaman donanımsal sıkıntı olması yüksek teknik servis görse iyi olur. Bu hatayı her zaman mı alıyorsunuz ?Hdmı çıkışıyla bağlanıldığında da veriyor mu bu hatayı?

KS

Barış Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi yaşım 14 olduğu için biraz şüphe var içimde teknik servise gönderirsem adam akıllı bir şekilde geri gelirmi?

KS

Barış Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi bende şöyle bi sorun var intel ve nvidia aynı anda çalışmıyor inteli devre dışı bırakıyorum nvidia çalışıyor inteli açıyorum nvidia hata veriyor ama sadece nvidia çalışırkende oyunu açıyorum oyun ekranı gelmiyor bu neden kaynaklı olabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri