drobunu geçer + olarak daha yüksek fps alırsınızideapad gaming i5 1650ti kullanıyorum 8gb ram takılı oyunlarda drop yiyorum. bunu 16gb yükseltsem bir problem olur mu ve drop sorunum ortadan kalkar mı?
Ekli dosyayı görüntüle 14363
peki kaç mhz alacağımı nasıl bileceğim. bir kaç arkadaşıma sordum sakın yanlış ram alma diye korkuttular biraz.drop kalkar artık çoğu oyun 8 rami çok rahat geçiyor ondan singel channel bile olsa 16 ram kullanmakta fayda var şahsen warzone 2 oynarken 16 rami gördüm ben
bilgisayarınızın modeli nedirpeki kaç mhz alacağımı nasıl bileceğim. bir kaç arkadaşıma sordum sakın yanlış ram alma diye korkuttular biraz.
hep valoranttan örnek veriyoruz. ben valo da 90 120 arası fps(drop yaşarsam 30 sabitdrobunu geçer + olarak daha yüksek fps alırsınız
bu ise bilgisayarınız 3200 mhz bellek değenirizpeki kaç mhz alacağımı nasıl bileceğim. bir kaç arkadaşıma sordum sakın yanlış ram alma diye korkuttular biraz.
ram yeterli olmadığı için iştehep valoranttan örnek veriyoruz. ben valo da 90 120 arası fps(drop yaşarsam 30 sabit) alıyorum. bu uçuk bir şekilde artar mı.
bilgisayarın tam modelini yaz buraya
evet budur hocam.
bu ise bilgisayarınız 3200 mhz bellek değeniriz
ram yeterli olmadığı için işte
ücretlerini bilmiyorum siz 2 3 tane atsanız ben seçsem olur mu bende takılı olan kingston diye biliyorumbütçe nedir hocam
Speed: DDR4 3200
garantisi varsa kendisi alırsa garantisi bozulur takamaz garantisi yoksa kendi alsın![]()
Corsair Vengeance 16 GB 3200 MHz CL22 CMSX16GX4M1A3200C22 DDR4 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Vengeance 16 GB 3200 MHz CL22 CMSX16GX4M1A3200C22 DDR4 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Vengeance 16 GB 3200 MHz CL22 CMSX16GX4M1A3200C22 DDR4 Ram özelliklerini incele, 1.423,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3200'den yüksek örnek 4200 gibi anakartınız 3200 ile çalışıcaktırpeki yanlış hatırlıyorsam ve 3200 değilse nasıl bir problem olur. uygulama sayesinde öğrenme şansım var mı
orası öyle tabigarantisi varsa kendisi alırsa garantisi bozulur takamaz garantisi yoksa kendi alsın
peki ya tam tersi düşükse3200'den yüksek örnek 4200 gibi anakartınız 3200 ile çalışıcaktır
orası öyle tabi
o hızda çalışır performans'ta ona göre olurpeki ya tam tersi düşükse
anakartın ne kadar destekliyorsa onu almakta fayda var ama belirtmemişler o yüzden 3200 altına düşerse sadece performansın düşer ama çokta değil yerinde olsam 3200 alır geçerim dert yaşama boşu boşunapeki yanlış hatırlıyorsam ve 3200 değilse nasıl bir problem olur. uygulama sayesinde öğrenme şansım var mı