Laptop açılmıyor yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seyyid_a

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler selam ben gen gün laptopa dirver güncellemesi yapıyordum driver booster ile ilk önce rkan kartı driverini güncelledim pcyi yeniden başlattım ekran geldi ondan sonra ise chipset vs güncellendi yeniden başlattım ekran yok onarım başlatmaya gidiyorum iki saat boş Windows ekranında kalıyor içinde önemli bilgiler vardı ben bu diski başka bir bir masaüstü pcye bağlayıp içindeki bilgileri alabilirmiyim veya driverlarını silebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim 

•intel i5 3650qm
•hd7850m
•8gb ram

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cihaza sistem geri yükleme yapın. Birkaç defa Windows ekran gelmeden sistemi tuştan kapatırsanız kurtarma ekranı açılacaktır.

KS

Seyyid_a

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Cihaza sistem geri yükleme yapın. Birkaç defa Windows ekran gelmeden sistemi tuştan kapatırsanız kurtarma ekranı açılacaktır.

Hocam geri yükleme zaten onarma olmuyormu bide Samsung logosundan sonra full siyah ekranda kalıyor zaten boot menüsüne girmessem

Seyyid_a' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Hocam geri yükleme zaten onarma olmuyormu bide Samsung logosundan sonra full siyah ekranda kalıyor zaten boot menüsüne girmessem
Kısacası şöyle anlatayım samsung logosundan sonra windowsuda başlatmıyor F10 ile boot menüsüne giriyorum sonra direk ya bilgisayarı başlat veya onarıma git var onarıma gire basınca widnows ekranında 2 saat kalıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Onarım ekran başka. Sistem Geri Yükleme cihazı o güncellemeleri yapmadan önceki bir tarihe geri döndürme oluyor. Siz o onarım ekranında yada o ekranı geçtikten sonra birkaç defa yeniden tuştan kapatıp açın cihaz mavi bir ekran açacak kurtarma ekranı. Orada Sistem Geri Yükleme seçeneğini kullanın. Alt menülerde.

KS

Seyyid_a

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Onarım ekran başka. Sistem Geri Yükleme cihazı o güncellemeleri yapmadan önceki bir tarihe geri döndürme oluyor. Siz o onarım ekranında yada o ekranı geçtikten sonra birkaç defa yeniden tuştan kapatıp açın cihaz mavi bir ekran açacak kurtarma ekranı. Orada Sistem Geri Yükleme seçeneğini kullanın. Alt menülerde.

Windows 7 için geçerlimi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Evet.

Eğer açılmıyorsa USB format diskini sisteme takın ve Windows kurulumu başlatın. İlk ekranda sol alt köşede 'Onar' kısmını göreceksiniz buradan aynı menüyü açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri