Laptop Çerçeve ile Ekran Arasi Boşluk

oemiar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Laptopu yeni aldım kutudan çıkarır çıkarmaz kontrol ettiğimde farkettim acer yazisinin üst kısmında ekran ile çerçeve arası yapıştırılmış orası çok az oynuyor ama diğer kısımlarda yer yer az yer yer çok boşluk var hafif bastirincada oynama oluyor doğal olarak. Bu bir kusur mudur iade değişim talep etmeli miyim yoksa normal midir yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

• 20221225_145711.jpg
    20221225_145711.jpg
    2.9 MB · Görüntüleme: 87
  • 20221225_145700.jpg
    20221225_145700.jpg
    2.8 MB · Görüntüleme: 85

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Laptopu yeni aldım kutudan çıkarır çıkarmaz kontrol ettiğimde farkettim acer yazisinin üst kısmında ekran ile çerçeve arası yapıştırılmış orası çok az oynuyor ama diğer kısımlarda yer yer az yer yer çok boşluk var hafif bastirincada oynama oluyor doğal olarak. Bu bir kusur mudur iade değişim talep etmeli miyim yoksa normal midir yardımcı olur musunuz?
Onlar yavaş yavaş yerine oturuyor sonrasında siz çerçeveye yerine takarmış gibi baskı uygulayın sonrasında çalışıyor mu diye bakın çalışıyorsa sorun yoktur zaten.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Fotoğraftan anladığım kadarıyla tırnak yerlerinden çıkmış gibi. Hafif baskıyla yerine oturtulabilir. Servise gitsede muhtemelen aynı işlem yapılacak. İçinize sinmiyorsa değişim ya da iade talep edebilirsiniz.

KS

oemiar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fotoğraftan anladığım kadarıyla tırnak yerlerinden çıkmış gibi. Hafif baskıyla yerine oturtulabilir. Servise gitsede muhtemelen aynı işlem yapılacak. İçinize sinmiyorsa değişim ya da iade talep edebilirsiniz.
Değişim veya iade ile uğraşmak hiç istemiyorum çektikleri yerine oturtmak için nereden ve nasıl bir baskı yapmaliyim?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Youtube videolar var. Ekran çıkık yeri ile tam arkasını hafifçe tutup bastırın. Görebiliyorsanız tırnak yönüne göre yapabilirsiniz. Tık sesi gelecek, sonrasında zorlamayın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri