Art' Alıntı:İnternette bir çözüm buldum işe yarar mı bilmem amaTornavidanın girdiği yere paket lastik sıkıştırmaya çalışın ve güç uygulayarak döndürün, vida dönecektir yazmışlar. Veya bir kağıt parçası deneyin ki sürtünmeyi arttırsın. Umarım sonuç alırsınız çok can sıkıcı bir durum
Dikkatli olun kırmayın hiç çözüm bulamazsanız Monster yetkili servisine gönderin.
Art' Alıntı:İnternette bir çözüm buldum işe yarar mı bilmem amaTornavidanın girdiği yere paket lastik sıkıştırmaya çalışın ve güç uygulayarak döndürün, vida dönecektir yazmışlar. Veya bir kağıt parçası deneyin ki sürtünmeyi arttırsın. Umarım sonuç alırsınız çok can sıkıcı bir durum
Dikkatli olun kırmayın hiç çözüm bulamazsanız Monster yetkili servisine gönderin.
koreyy85' Alıntı:Fazla kurcalamayın, daha büyük sorunlara yol açabilirsiniz.
Bilgisayar tamiri yapan bir yere götürün 50-100 tl ye temizliğini yaparlar.
tropak22' Alıntı:Biraz gevşetmeye çalışın , maalesef yalama vida çok sıkıntı . Hiç olmazsa tamirciden yardım isteyin .
cevikyusuf' Alıntı:Art' Alıntı:İnternette bir çözüm buldum işe yarar mı bilmem amaTornavidanın girdiği yere paket lastik sıkıştırmaya çalışın ve güç uygulayarak döndürün, vida dönecektir yazmışlar. Veya bir kağıt parçası deneyin ki sürtünmeyi arttırsın. Umarım sonuç alırsınız çok can sıkıcı bir durum
kagıt degilde ince gözlük bezi ile denemiştim bir sefer çıkmayan vida için işe yaramıştı
ugur.gozaydin' Alıntı:@"Art" güzel bir yöntem önermiş işe yarıyor ama koyacağınız kauçuk plastik parçalanmayacak türde olsun.
Alternatif yöntem olarak dikkatli olmak şartıyla vidanın bozulan çukuruna çok az bir miktarda sıcak silikon sıkıp kurumadan tornavidayı deliğe oturtun ve biraz serleşince az biraz baskı uygulayarak açmayı deneyin. Bu yöntemde işe yarıyor ama biraz uğraştırır ve beceri gerektirir. Riski size ait tabi laptop gibi bir cihazda denemedim bunu.
Thecacan' Alıntı:Bu tür durumlarda tamirciye götürmek daha mantıklı olacaktır kendiniz daha fazla zarar verebilirsiniz zaten ucuz fiyatlara çözeceklerdir
Amael' Alıntı:Monster servise gotur hocam tamirciye goturme icinden parca alabiliyorlar. Serviste hallederler belki ucret bile almazlar